Az Instagram workshopjainkon mindig kihangsúlyozzuk mennyire fontos, hogy a rendszeres posztolás mellett a sztorikra ugyanakkora figyelmet fordítsatok és ha tehetitek minden nap osszatok meg ott is tartalmakat.

 

Most ugyancsak apró újításokat vezettek be, de ezeket is mindig érdemes figyelemmel kísérni és próbálgatni az új funkciókat. Lehet még nem találod az új lehetőségeket, egyelőre még nem mindenkihez jutott el, de reméljük hamarosan megjelenik minél több felhasználónál.

 

„Szavazás” matrica

A „szavazás” vagy angolul „poll” aktivitást serkentő matrica használatával csak két opciót lehet megadni, ami nehezebbé teszi, hogy kikérjük a követőink véleményét. Viszont mostantól már dupla annyi, vagyis négy lehetőség közül választhatnak majd. Ha például van egy terméked, ami négy színben is kapható, akkor megkérdezheted a követőidet, hogy melyik színt preferálják a legjobban, így könnyebben felmérheted a vásárlói igényeket.Továbbá a betűszínt is megváltoztathatod majd, amivel szebbé teheted egy-egy sztoridat.

 

Ha szeretnétek rengeteg sztori és poszt ötletet kapni minden hónapban, akkor jelentkezzetek február végén a Zsolya Social Media Bankra és legyetek Ti is előfizetők! Mindig csak pár napig tart nyitva a rendszer, kövessetek minket a többi felületünkön is nehogy lemaradjatok róla!

Ha pedig bármi más kérdésetek lenne, írjatok a hello@zsolya.com email címre!