Social bank

 Veled is előfordult már, hogy ötlettelenül ültél a gép előtt és semmi sem jutott eszedbe, amiről posztolhatnál?

Esetleg gyakran érzed azt, hogy igazi kínszenvedés a tartalomgyártás?

✓ Kisvállalkozó vagy és fontos számodra a rendszeres online jelenlét?

✓ Szeretnél már valami újdonságot nyújtani a követőidnek, de örülsz, ha kép+szöveg típusú posztokat elkészíted, azokat is ingadozó minőségben?

✓ Folyamatos idő- és kapacitáshiányban szenvedsz, de nincs lehetőséged saját social media menedzsert alkalmazni?

Szívesen dolgoznál velünk, de egyelőre még nem fér bele egy ügynökséggel együttműködni?

Ismerd meg a social bank lehetőséget!

Mi ez pontosan? Egy olyan szuperpraktikus adatbázis, ahonnan bármikor kölcsönözhetsz inspirációt és egy kis löketet, hogy gördülékenyen menjen a kommunikációd. Előfizetői rendszerünknek köszönhetően hónapról hónapra kényelmesen és egyszerűen juthatsz ötletekhez.

Miért a Zsolya social bankja?

2009 óta készítünk posztokat online magazinoktól kezdve, mikro vállalkozásokon át a multikig. Rengeteg iparágban kipróbálhattuk már magunkat és heti több tucat tartalmat készítünk el, így legalább 15 ezer poszt van már az ujjainkban.

Több száz vállalkozónak tanítottunk már posztírást, de a mi képzéseinken ültek a legnagyobb magazinok tartalomgyártói is. És erre különösen büszkék vagyunk! 😉

Szeretünk új lehetőségeket kipróbálni, feszegetni a saját és mások határait is (lsd: Zsolya Vállalkozók Versenye, #zsolyachallenge, stb.) és mindig azt figyeljük, hogy tehetnénk mások tartalomgyártását még egyszerűbbé, ugyanakkor kreatívabbá.

Mit kapsz itt pontosan?

 

1

Minden hónapban 3 iparágban (kézműves, szolgáltatóipar, kiskereskedelem) találhatsz a social bankban poszt inspirációkat, amelyek mindig remek alapul szolgálhatnak a saját tartalmaid előállításához. Hangold a saját márkádra, és már posztolhatsz is!

2
 A posztokon túl story ötleteket és aktuális tippeket, trendeket is találsz itt, hogy mindig a legfrissebb közösségi média tudásod legyen.
3
A posztok mellé feltűntettük azt is, hogy melyiket milyen vizuális formában tudod megjeleníteni – így mindig változatos tartalmakat készíthetsz

4

Mindezeken túl csoportos konzultáció formájában, havi 1 alkalommal lehetőséged van bármilyen kérdést feltenni, megvitatni, tanácsunkat kikérni. A csoportos konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy megismerd a többi vállalkozót és fejlődj, tanulj tőlünk. (értéke 40.000 forint)

5

Letölthető és kinyomtatható kontentterv, hogy tudd mibe ütemezni a tartalmaidat

6

A letölthető social bankon túl tagja lehetsz a ZSOLYA PRO csoportnak, ami egy olyan exkluzív közösség, ahol bárki kérdezhet, segíthet és kapcsolódhat. Jól hangzik, ugye? 😉 (értéke: felbecsülhetetlen)

“Számomra nagyon komfortzónán kívüli volt az online felületeken kommunikálni. Még most sem könnyű, de Orstitól tanultak alapján egyre könnyebben megy. Nagyon inspiratív, támogató tanácsadó közeg, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szakmai színvonal is nagyon magas. "

Szakács-Somogyi Judit

„Amikor elkezdtem az oldalamat kezelni még rövid és tömör bejegyzéseket írtam és nem voltam tisztában vele, hogyan viszonyuljak az egész social media világhoz. A Orsi webinárjából és programjából, az Első lépések csoportból viszont rengeteget tanultam és tanulok azóta is folyamatosan a jó posztokról, a vállalkozásfejlesztésről, úgy egészében véve az online jelenlétről és sok minden másról. Ráadásul mindig akad valami tippje, története, ami remek kiindulópont egy ütős poszt megírásához. Köszönöm"

Takácsné S. Niki

"Korábban részt vettem Orsi egyik workshopján, ahol nagyon sokat tanultam. Előzőleg már zsolya honlapját olvasva vagy Orsit hallgatva is rengeteg hasznos információt kaptam. Profi! Nagyon örülök, hogy most csatlakoztam a 30 napos kihíváshoz, már az első 1 hétben rengeteget tanultam, minden nap új lendületet kapok, sok-sok ötlet jár azóta a fejemben. Biztos vagyok benne, hogy öröm veletek együtt dolgozni. Jó ideje benne van a fejemben, hogy tanácsadáson, konzultáción is részt vegyek, de egyelőre nem volt rá lehetőségem. Bízom benne, hogy hamarosan eljön az ideje. Borzasztóan izgalmas lehet és rengeteg tudást kapnék tőletek."

Vörösné Miklós Mariann

"Számomra nagy kihívást és fegyelmet igényel az állandó social media jelenlét. Mivel épp elég a saját szakmámban állandóan fejleszteni magam, ezért sokszor úgy érzem túl sok időt vesz igénybe a social media, miközben nem tudom elég hatékonyan sem alkalmazni, mert mindig elveszek a sok információ között. Valahogy a Zsolya Communication visszahozta az inspirációt a 30 napos kihívással, mivel könnyű és érthető tippeket és feladatokat javasol, így izgatottan vetettem bele magam a fejlődésbe. Köszönöm!"

Menczel Léna
Mit mondanak rólunk mások

Mit is kapsz tehát egy hónapon keresztül egy social media menedzser óradíjának töredékéért, amely akár százezres nagyságrend is lehet?

+ 3 iparág tartalmait

+ inspirációs ötlettár 3 iparágra lebontva 

iparáganként heti 3-3 poszt ötletet

a posztok mellé story ötleteket

+ 3 iparágnak szóló CTA verziókat

+ platformspecifikus tudásanyagot (Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn): cikkeket, blogposztokat, stb.

+ vizuális megjelenést támogató segédletet

+ az aktuális Zsolya oktatásokra Zsolya PRO tagoknak kedvezményt

heti tippeket

5 különböző poszttípust

letölthető tartalomnaptárt, amit kinyomtathatsz és már írhatod is bele a posztmintáidat, amiket a Zsolya social bankból nyertél

ZSOLYA PRO csoporttagságot

havi 1 csoportos konzultációt

Vélhetően már csak egy kérdés foglalkoztat.

Mennyibe kerül mindez?

*Minden hónapban csak néhány nap áll rendelkezésedre, hogy csatlakozz előfizetői programunkhoz! Nézz vissza a hónap végén vagy iratkozz fel hírlevél listánkra, hogy biztos ne maradj le!

Előfizetéses rendszerünkben bármelyik opciót is válaszd, a rendszer automatikusan vonja le az
aktuális díjat (havonta, 6 vagy 12 havonta), így Neked csak a frissülő tartalmak figyelése a feladatod.

2023-ban hagyd hátra a nyögvenyelős tartalomgyártást és az egysíkú posztokat! Élj visszautasíthatatlan ajánlatunkkal és légy Te is előfizetőnk. Hadd köszöntsünk a profi tartalomgyártók táborában!

Gyakran ismételt kérdések:

Pontosan hogy kell ezt elképzelni? Hogy fogom megkapni a tudásanyagot?

A Zsolya SM Bank egy havonta frissülő előfizetéses rendszer. A havi tartalmakat a Teachable oktatási felületén keresztül – ahol a többi Zsolya videós kurzust is megtalálod – érheted el. Egy igényes, praktikus, letölthető pdf formájában fogod megkapni a tartalomtárat. Hónapokra, hetekre és napra lebontva, hogy mindig legyen mihez nyúlnod, ha mankó kell a tartalomgyártáshoz.

Hogy tudok fizetni? Milyen opcióim vannak?

1, 6 és 12 hónapos előfizetési lehetőségek vannak, befizetni pedig a csatlakozási „időkapunk” belül (havi 3 nap) tudsz, kényelmesen, kártyával vagy 6, ill. 12 hónap esetén utalással. Havi előfizetés esetén a rendszer 30 naponta vonja le az előfizetési díjad, 6 havinál 180 naponta, 12 havinál évente egyszer kell fizetned.

Havonta újuló előfizetés esetén 5.990,- forint + ÁFA

6 havi előfizetés esetén 30.000,- forint + ÁFA (1 havi előfizetés ingyen)

12 havi előfizetés esetén 60.000,- forint + ÁFA (1 havi előfizetés ingyen + 1 ingyenes webinar 30 ezer forint értékben, vagy 10% kedvezmény bármely 2023-as kurzusunkból)

Csak posztötleteket kapok, vagy kész posztokat?

Valójában a kettő között. Posztötleteket mindenképp, de ennél is többet, mivel a posztok néhány fő mondata, egyfajta vezetőként már megírásra került. Ezt persze alakíthatod a saját stílusod, szájízed szerint és hozzá használhatod a tucatnyi call-to-action-t is, amelyeket szintén szabadon variálhatsz.

Jelöljük azt is, mit érdemes videós, élő, szavazós vagy akár esemény formájában elkészítened és persze story-ötletekkel is készültünk.

Miért ilyen olcsó, ha ennyi minden jár hozzá?

Tudjuk, hogy a mikro- és kisvállalkozóknak valóban komoly kihívás a rendszeres és jó minőségű tartalomgyártás. Mi ezen szeretnénk segíteni és ehhez egy megfizethető alternatívát kínálni, egy social media menedzser vagy ügynökség díjának töredékéért.

Úgy gondoljuk, ez egy kényelmesen megfizethető, de egyben stabil alternatíva lehet, amellyel jól jársz Te is és mi is . Ilyen egyszerű!

Mi minden jár még a posztmintákon túl az előfizetésemhez?

AJÁNDÉK: csoportos konzultáció formájában, havi 1 alkalommal lehetőséged van bármilyen kérdést feltenni, megvitatni, tanácsunkat kikérni. A csoportos konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy megismerd a többi vállalkozót és fejlődj, tanulj tőlünk. (értéke 40.000 forint) És még sok minden egyéb extra…

AJÁNDÉK2: letölthető és kinyomtatható kontentterv, hogy tudd mibe ütemezni a tartalmaidat

AJÁNDÉK3: a letölthető social bankon túl tagja lehetsz a ZSOLYA PRO csoportnak, ami egy olyan exkluzív közösség, ahol bárki kérdezhet, segíthet és kapcsolódhat. Ez egy szakmai társalkodó csoport, ahol nem csak az admin posztol, hanem egymástól kérdezhetünk, tanulhatunk és beszélgethetünk. A csoport csak az előfizetőknek és a Zsolya legmagasabb szintű ügyfeleinek szól, így sokkal szűkebb és elhivatottabb közösség, mint más csoportok.

AJÁNDÉK 4: vizuális megjelenést segítő javaslatok, színek, betűtípusok

AJÁNDÉK 5: az aktuális Zsolya kurzusokból, workshopokból ZSOLYA PRO tagoknak járó kedvezményt* (*ez rendezvényre válogatja, olvasd el mindig a részletes kiírást)

Mi van, ha meggondolom magam?
Az előfizetésed bármikor könnyedén le tudod mondani az ‘unsubscribe’ (lemondás) gombra kattintva. Erre vonatkozóan találsz segédletet a Teachable felületén a ‘Technikai tudnivalók’ fül alatt, ill. a Zsolya PRO csoportban rögzített posztban is. 
Ne feledd: az előfizetésed mindaddig él, amíg azt Te le nem mondod! Lemondani a rendszerben tudod, ezt nem mi végezzük.