Kik vagyunk

Helyfüggetlen kommunikációs szakértők

Rólunk

Zsolya Communication

A Zsolya Communication egy olyan helyfüggetlen szakértőkből álló közösség, amely alig néhány év alatt nőtte ki magát egyéni kommunikációs tanácsadásból. Bár az igényes és minőségi online kommunikációra eleinte úgy tekintettünk, mint a digitális nomádkodás egyik nagyszerű eszközére, az egyszemélyes törekvéshez rövid idő alatt egyre többen kapcsolódtak: Budapesttől vidéken át egészen az Atlanti-óceánig.

Hisszük, hogy a munka értéke nem annak függvénye, hogy azt hol és milyen körülmények között végezzük, csupán az számít, hogy ügyfeleink sikerként éljék meg a közös együttműködést – és még jól is érezzük magunkat közben.

Éppen ezért mi maximálisan rugalmasak vagyunk idő, hely, módszer tekintetében is. Az egyetlen, amiből nem engedünk, az a professzionalizmus, legyen szó akár mikroprojektről, akár éveken át tartó együttműködésről!

Ismerd meg csapatunk

állandó tagjait

Mi

Dr. Szabó Orsolya

Alapító, online kommunikációs tanácsadó

A Zsolya története egy hatalmas külső és belső utazással kezdődött. Szenvedélyesen szeretek utazni (és erről írni), olyannyira, hogy nyolc év jogászkodás után úgy döntöttem, felveszek egy hátizsákot és nekivágok a nagyvilágnak. Az egy éves utam során számos digitális nomáddal, szabadúszóval találkoztam, ami nagyon inspiráló volt és jött is vele az érzés és elhatározás, hogy én is így szeretnék élni és dolgozni. 

Kisfiam születését követően nem sokkal megalapítottam a Zsolya Communication-t, ahol ügyfeleink stratégiai tanácsadásával, céges tréningekkel, workshopokkal és mentorprogramokkal foglalkozom.

2020-ban egy TEDx előadásban meséltem bővebben a Zsolyáról, 2021-től pedig a METU oktatójaként tapasztalom meg az egymástól való tanulás és fejlődés örömét.

 

Szabó Dániel

Grafikus

Mindig is imádtam rajzolni, festeni, így nem volt kérdés, hogy grafikusként szeretnék dolgozni. Az elmúlt években multinacionális cégek vizuális megjelenésében segédkeztem, emellett pedig szabadúszóként számos izgalmas kisebb és nagyobb projektben is részt vettem, legyen szó akár színházi dekorációról, vagy épp világmárkák hazai bevezetéséről.

A Zsolya csapatát vizuális vonalon erősítem.


				

Dr. Borsos Dorottya

Stratégiai tanácsadó

Ahogyan ma sokaknak, papíron nekem is más a végzettségem, mint amivel foglalkozom. 

Szeretem a projekt alapú munkákat, szeretem megismerni a cégek, vállalkozások működési folyamatait, vizualizálni ezeket, majd optimalizálni őket. Dolgoztam szigorú ipari környezetben működő céggel, részt vettem közelről világméretű sportesemény szervezésében és foglalkoztam okos város átalakítási tervvel is.

A kommunikáció mindig is közel állt hozzám, ha újrakezdeném, ma már valószínűleg a diplomámat is ilyen vonalon szerezném meg, de ez már a 21. század és én hiszek az „on the job” tanulásban.

Kovács Bernadett

Lektor, szövegíró

Onnantól, hogy megtanultam olvasni, szinte egyenes út vezetett a magyar szakos tanári, majd bölcsészdiplomáig – előbbi francia szakkal kiegészítve -, hiszen már első osztályos koromban feltűnt a tanáraimnak az írás, olvasás iránti szenvedélyem. Ez a lelkesedés a mai napig töretlen. Hosszú éveken keresztül voltam egy online magazin szerkesztője és lektora, illetve több blogot is írtam, írok. 

Ezeken az online felületeken járok elöl jó példával, hogy a kifogástalan helyesíráson keresztül mutassam meg, hogy a magyar nyelv mennyi lehetőséget és kalandot rejt magában. Másik szenvedélyem pedig a fenntarthatóság, így boldog leszek, ha fenntarthatósági és környezetvédelmi szövegíróként segíthetem ügyfeleinket!

Csapó Zsolt

Kampánymenedzser

8 év startup vezetési tapasztalat után vágtam bele a szabadúszásba. Korábban számos céget indítottam el és futtattam be, így közelről is beleláttam a különböző online értékesítési folyamatokba és alkalmaztam sokféle vásárlószerzési és megtartási stratégiát.

Egy évet dolgoztam a Facebook Marketing Expert csapatában is, ahol több mint 600 hazai és európai hirdető online hirdetési rendszerét alakítottam ki a vezetőkkel együttműködve.

Jelenleg freelancerként dolgozom és online marketing stratégiaépítésben, kommunikációban, üzletfejlesztésben adok tanácsokat, valamint képzéseket tartok főként a Facebook hirdetői eszközeire fókuszálva.

Hausmann Aliz

LinkedIn specialista

A tevékenységeimet tekintve a fő irányvonalam a HR, fűszerezve egy kis kommunikációval, social mediával. Az elmúlt 5 évben főállású HR-esként dolgoztam multiknál, foglalkoztam fejlesztéssel, de a nagy szerelem a toborzás-kiválasztás lett.

Y generációsként a social media felületek napi szintű használata természetes számomra. Azonban munkáim során azt is megtapasztaltam, hogy az igazán jó eredmények eléréséhez tudatos használat, nagy odafigyelés és tervezés szükséges.

Mindennapi munkám során fontos képben lennem a piaci szereplőkkel, trendekkel, valamint meg kell találnom azt az utat, ami által ki lehet tűnni a tömegből, akár egy cégnek, személyes márkának. Megszerzett szakmai tapasztalataimmal abban tudok segíteni, hogy az online térben is jobban meg tudd mutatni saját magad és elért eredményeidet.

Magyar Anna

Szövegíró, social media manager

A szavak, gondolatok megformálása és a választékos kifejezés mindig is fontos volt számomra, bár gyerekkoromban ezt inkább csak a naplómban éltem ki.

Felnőtt életemben fokozatosan kezdett ez bekúszni az életembe, először kisebb szöveg-javítgatásokkal, lektorálással, majd önálló szövegalkotással.

A különböző munkák során ráébredtem arra, hogy ez az én világom, és lelkesen veszek részt projektalapú vagy hosszabb távú együttműködésekben is.

A lényeg, hogy legyen tere a kreativitásnak, az önálló gondolatoknak és a szavaknak. Ezt az alkotási folyamatot élem meg a Zsolyás projektek kapcsán is.

 

 

 

Szendi Réka

Social media manager, online marketing szakértő

Marketinges diplomám megszerzése után 7 évet töltöttem el nemzetközi reklámügynökségeknél, ahol szerencsém volt szinte minden iparágban kipróbálni magam, és a reklámszakma minden részét megismerni.
Menedzseltem számos TV reklám forgatását, szerveztem egész Európán átívelő roadshowt, 5000 fős rendezvényt, feleltem márkák országos és országhatárokon túlnyúló teljes kommunikációjáért és vezettem be márkát új piacra. Izgalmas időszak volt mind szakmailag mind emberileg.
Nyughatatlan utazási vágyam van. Az óceán, a pálmafák, a napsütés és a szörfözés a mindenem. Bárhogy próbáltam, az évi 20 nap szabi nem tudta ezt kielégíteni, így úgy döntöttem 2019-ben, hogy szabadúszóként folytatom tovább, hogy oda és akkor utazhassak, amikor csak szeretnék.

Jelenleg a laptomom a nélkülözhetetlen útitársam, és a kedvenc helyeimről írok marketing stratégiákat, tervezek és kivitelezek online kommunikációs kampányokat és menedzselem márkák online marketing jelenlétét.

.

Kiss Alexandra

Social media manager

Mindig is nagyon érdekelt a kapcsolattartás, a kommunikáció és a social media világa, így nem volt nehéz eldöntenem, hogy egy nap ezzel szeretnék foglalkozni. 

Diplomámat nemzetközi és üzleti kommunikációból szereztem, de a Zsolyánál töltött gyakornoki időm alatt a kommunikáció kreatív oldalát is nagyon megkedveltem. Az online kommunikáció világa rengeteg lehetőséget rejt arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki, bátran használva fantáziánkat, így pedig megunhatatlan az, amin éppen dolgozunk. 

Mivel én magam is szeretem a nyüzsgést és a folyamatos pörgést, az online világban is ez az egyik kedvenc tényezőm – folyamatosan változik, mindig friss és a kreativitásnak semmi sem szab határt. Több olyan projektben is kipróbálhattam magam, amik újdonságot jelentenek és egy teljesen új témában élhetem meg a kreativitásom, ez pedig a munkám számomra egyik legkedvesebb része.

Szívesen csatlakoznál?

Mindig nyitottak vagyunk az új tudásra, friss szemléletmódra és világlátásra. Ha úgy érzed, Veled még kerekebb lenne szakértői csapatunk

Karrier

Kövess minket

itt is!

Email címünk: hello@zsolya.com

Telefon: +36306333874