Tanulj velünk, online!
Zsolya Academy
Az alábbi témákkal várunk

Social bank

Ismerd meg a Social bank lehetőségét! Mi ez pontosan? Egy olyan szuperpraktikus adatbázis, ahonnan bármikor kölcsönözhetsz inspirációt és egy kis löketet, hogy gördülékenyen menjen a kommunikációd.

3 iparág tartalmait, havi kb. 40 posztminta, havi kb. 40 story ötletet, havi kb. 40 CTA verziót és további ajándékok várnak.

“Így építsd fel a LinkedIn profilodat”

Miért gondolja közel 1 millió hazai és majdnem 700 millió nemzetközi felhasználó, hogy jelen kell lenni a LinkedIn-en? Hogyan tűnhetsz ki a tömegből és miként építsd fel jól a profilod?

Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, ami a LinkedInt felületet illeti!

“Így tűnj ki a posztjaiddal”

Miért van az, hogy egyes posztok hasítanak, máskor meg alig jön rá 1-2 lájk? Hónapok óta gyártod a tartalmat, de úgy tűnik, semmi látszata? Hiába próbálod meg aktivizálni a célközönséged, de nem jön az áttörés? Egyáltalán melyik platformon hogyan posztolj és van-e bármi különbség?

Derítsd ki webinárunkkal!

“Így építs jól közösséget!”

Miért van az, hogy némelyeknek több tízezres, százezres bázisuk van, mégis teljesen inaktív a közösségük? Miért tud jó megélhetést biztosítani egyeseknek egy csupán néhány százas/ezres követői bázis? Hogy lehet, hogy néhányakat állandóan ajánlanak a követői, mások oldalán vagy csoportjában pedig alig van 1-2 reakció? Kiderül a webinárból!

“Így kampányolj jól!”

Régóta próbálkozol kitörni az alacsony organikus elérések gyűrűjéből, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Indítottál már kampányokat, de nem hozták a kívánt eredményt? Esetleg szemezel már egy ideje azzal, hogy mélyebben is megismerd a Facebook/Instagram kampányok világát, de jó lenne, ha valaki segítene a beállításokkal? Pont ebben segít webinárunk!

"Zsolya Challenge Tudásanyag"

Szeretnél tudatosabban és rendszerezettebben kommunikálni az online felületeiden? Van egy szuper hírünk! Nemcsak hasizmot és karizmot építhetsz 30 nap alatt, hanem a social media jelenléted is felpörgetheted ennyi idő alatt! Persze ehhez szükséged lesz sok-sok munkára és kitartásra, de a 30 napos kihívásunk segíthet Neked, hogy elindulj a tudatos tartalomgyártók útján!

{

„Orsit szinte a Zsolya Communication indulása óta követem, részt vettem már az általa szervezett workshopon, szinte az összes webinart meg- és újranéztem, volt már egyéni konzultációnk és lelkes tagja vagyok a KÖZÖSSÉGnek, amit létrehozott.”

/Tóth – Zsédely Rita/

„Orsi munkásságát egy bő éve követem, webinárokat, és online konzultációt is vásároltam Tőle. Hihetetlen célorientált, nem csak a nyelve, de az esze is eszméletlenül pörög😀 A konzultáció időtartamában értem és a vállalkozásomért dolgozik maximális figyelemmel.”

/Fekete Krisztina/

„Amikor elkezdtem az oldalamat kezelni még rövid és tömör bejegyzéseket írtam és nem voltam tisztában vele, hogyan viszonyuljak az egész social media világhoz. A Orsi webinárjából és programjából, az Első lépések csoportból viszont rengeteget tanultam és tanulok azóta is folyamatosan a jó posztokról, a vállalkozásfejlesztésről, úgy egészében véve az online jelenlétről és sok minden másról. Ráadásul mindig akad valami tippje, története, ami remek kiindulópont egy ütős poszt megírásához. Köszönöm 😍”

/Takácsné S. Niki/

„Már több workshopot, webinárt is elvégeztem és rendszeresen olvasom a vállalkozói tippeket az Első lépéseink csoportban is. A workshopokat, webinárokat mindenkinek ajánlom, aki szeretné rendszerezettebbé tenni a tudását a social media területén és szeretne könnyen megvalósítható ötleteket kapni egy eredményes marketing statégia kialakításához.”

/Perlaki Rita/

Sikereink

Kövess minket

itt is!

Email címünk: [email protected]

Telefon: +36306333874