Szolgáltatásaink

Szeretnél Te lenni a következő ügyfelünk?

Munkáink

Az alábbiakban tudunk segíteni Neked

Állandó online kommunikációs tanácsadás

Miért lehet hasznos egy külső szakértő? Mert a mi szakmánkban 3 perc alatt változnak a lehetőségek, megújulnak a felületek, jönnek be új online marketing eszközök és aki lemarad, az kimarad.

Folyamatosan monitorozzuk a hazai és a nemzetközi trendeket, beleássuk magunkat a legismertebb és a még kevésbé népszerűbb közösségi média felületekbe és azt is tudjuk, hogy néhány szép poszttól még senkinél nem történt átütő siker. Az átfogó képen van a hangsúly, legyen szó online és offline megoldásokról –  mi ezzel tudjuk megtámogatni a hozzánk fordulókat. Tisztában vagyunk vele, hogy a szakmai rohanós hétköznapokban erre sokaknak nincs kapacitása, de nem is kell, ezért vagyunk mi!

Legyen szó állandó külső tanácsadásról, vagy 3-5 alkalmas mentorprogramjainkról, a mi célunk, hogy támogatásunkkal ügyfeleink valóban használható és hatékony tudást sajátítsanak el. Belekérdezünk, irányt mutatunk, közösen gondolkodunk. Üzleti és online kommunikációs szemmel.

online KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIA

Nem hiszünk a céltalan, össze-vissza kommunikációban. Tudjuk, mert tapasztaljuk, hogy minden sikeres és hatékony online jelenlét mögött egy jól összeállított stratégia húzódik, ezért minden munkánkat azzal kezdjük, hogy felmérjük, összerakjuk és átbeszéljük, pontosan mi az, amire az ügyfelünknek szüksége van és ennek alapján milyen eszközöket és erőforrásokat kell párosítani.

A stratégiai projektünk az egyik legnépszerűbb termékünk, nem véletlen: a 4-5 hetes közös munka során igazán mélyre ásunk, megismerjük az adott iparágat és a vállalkozás működését, a versenytársak kommunikációját, meghatározzuk a buyer personákat és ennek alapján összerakjuk a marketing mixet. Persze ennél sokkal többet tartalmaz az általunk átadott közel 70 oldalas anyag, hiszen igény esetén abban is ügyfeleink segítségére vagyunk, hogy a papírra vetett tudást miként lehet végrehajtani és sikerré kovácsolni.

 

Céges tréningek

Legyen szó német székhelyű szivattyúgyártó multiról, holland szoftverfejlesztő cégről, magyar központú gyógyszeripari cégről, vagy épp egy piacvezető médiavállalatról, minden iparágban szükség van a rendszeres és tudatos online jelenlétre. Céges tréningjeink során maximálisan az ügyfelek igényeire szabott tudásanyagot állítunk össze, akár 2 fő vesz részt rajta, akár 45.

Folyamatosan képezzük magunkat az online marketing terén, ezért mindig a legfrissebb tudást és a naprakész trendeket hozzuk el ügyfeleinknek, mindezt hangsúlyos üzleti szemlélettel, amely nagy segítség lehet abban, hogy valóban komplex képet kapjanak az online jelenlétükről.

Ha Ti is szívesen tanulnátok tőlünk, vagy képeznétek a kollégáitokat, keressetek minket és egyeztessünk az igényeitekről!

Workshopok és videós tréningek

Szeretünk állandóan tanulni és fejlődni és úgy tapasztaljuk, hogy az ügyfeleink is. Nekik találtuk ki a workshopokat és az ezekből elkészült videós tréningeket, hogy bárhol is lakjanak, a vállalkozásuk bármelyik fázisában járjanak, mindig gazdagodhassanak hasznos tudással.

Legyen szó akár posztírásról, aktív közösség kiépítéséről, alapfokú kampánymenedzsmentről, vagy épp a LinkedIn-ben szeretnél jobban elmélyülni, keresd az aktuális személyes workshopjainkat (elsősorban Budapesten), vagy végezd el kényelmesen, online, a Te időbeosztásod szerint videós kurzusainkat!

SZÖVEGÍRÁS

Több mint 10 éve írunk online felületekre, milliárdnál is több leütés hagyhatta el az ujjainkat. Csapatunk vitathatatlanul grafomán, ezért nem is küzdünk ellene: írunk cikkeket online és offline magazinoknak, készítünk interjúkat inspiráló személyekkel, szupermenő honlapot írunk vállalkozásoknak (tömöret, érthetőt, szerethetőt), de megszövegezünk bármit, amire csak igény van.

Social media menedzsment

A közösségi médiában élünk – igen, már az iwiw óta! Lelkes felhasználói vagyunk a Facebook-nak, az Instagramnak, de még a LinkedIn-nek is, és ezt nem csak a magunk javára kívánjuk fordítani, hanem sokkal inkább az ügyfeleinkére. Az elmúlt pár évben felhúztunk néhány tizeniksz ezres közösséget, kiposztoltunk több ezer hírt, érdekességet, minisztorit, játékot, stb., és nem ijedünk meg a fizetett kampányoktól sem, sőt! A lehető legjobbat hozzuk ki belőlük, hiszen ezért dolgozunk profi kampánymenedzserekkel, hogy valóban azt a célközönséget érd el, akikre a vállalkozásodnak szüksége van!

Mivel szeretünk mindig stratégiában gondolkodni, ezért a közös munkánkat mindig egy stratégiagyártás előzi meg.

Itt találkozhattál már a munkánkkal

Referenciák
{

"Éppen, hogy csak ismerkedtünk volna ... A Visegrádi Munkajogi Konferencia social media kampányának tervezésében és lebonyolításában kértünk és kaptunk segítséget éppen mielőtt bezárt az ország 2020 márciusában. Nehezített pályán indultunk, alkalmazkodtunk, s sikeres hibrid konferenciát rendeztünk. Rugalmasságuk, támogatásuk, kreativitásuk nélkül nehezebb lett volna. Zsolyával és csapatával együtt dolgozni, alkotni valahogy magától értetődik. Könnyedén és örömmel egy hullámhosszon bármikor a Covidon túl is..."

/Kézdi Kati, Wolters Kluwer Hungary/

"Zsolya már két alkalommal tartott az Appy-ben online kommunikációval kapcsolatos tréninget az ittlévő szervezeteknek. Különös öröm olyan üzleti szereplővel dolgozni, aki érti a nonprofit szervezetek kihívásait, és lehetőségei szerint támogatja is azok profibbá válását."

/Kovács Hédi, Appy/

„Külsős tartalomfejlesztőre volt szükségünk, de a cégünknek olyan egyéni hangneme van, hogy sokáig féltem bárkivel is belekezdeni a munkába. Nem akartam, hogy a 12 éve gondosan épített márka személyisége sérüljön. És azt sem, hogy esetleg fizetek egy cikkért, majd azután át kell írnom esetleg az egészet, mert nem az a hangnem, amit a vevőink várnak és szeretnek. Ekkor ütköztem bele Zsolya írásaiba a Facebookon. Megfogott a humor, a vidámság és az életszeretet, ami átszőtte minden leírt gondolatát. Ahogy elkezdtünk együttműködni, a visszajelzéseimen keresztül gyorsan felvette a ritmust és a hangnemet, és most már úgy érzem, hogy ő is a csapatunk része. És bár eleve hosszú távra terveztem Zsolyával, most már egyértelműen nem szándékozom elengedni őt a cégünk közeléből a közeljövőben!! KÖSZÖNÖM!”

Szalai Gabriella, angolnyelvtanitas.hu

“Nagyon lelkiismeretesen, profi módon dolgozik. Honlap szövegezésben dolgozott nekünk, ami nagyon jól sikerült, több tanácsot is adott, hogy a honlapunk hogy tud feljebb kerülni a Google keresési listáján, ami sikerült is! Mindenki csak ajánlani tudom!!!!”

Major Balázs, zajmeres.hu
Sikereink

Kövess minket

itt is!

Email címünk: [email protected]

Telefon: +36306333874