Szolgáltatásaink

Szeretnél Te lenni a következő ügyfelünk?

Munkáink

Az alábbiakban tudunk segíteni Neked

Szövegírás

Több mint 10 éve írunk online felületekre, milliárdnál is több leütés hagyhatta el az ujjainkat. Csapatunk vitathatatlanul grafomán, ezért nem is küzdünk ellene: írunk cikkeket online és offline magazinoknak, készítünk interjúkat inspiráló személyekkel, szupermenő honlapot írunk vállalkozásoknak (tömöret, érthetőt, szerethetőt), de megszövegezünk bármit, amire csak igény van.

Social media menedzsment

A közösségi médiában élünk – igen, már az iwiw óta! Lelkes felhasználói vagyunk a Facebook-nak, az Instagramnak, de még a LinkedIn-nek is, és ezt nem csak a magunk javára kívánjuk fordítani, hanem sokkal inkább az ügyfeleinkére. Az elmúlt pár évben felhúztunk néhány tizeniksz ezres közösséget, kiposztoltunk több ezer hírt, érdekességet, minisztorit, játékot, stb., és nem ijedünk meg a fizetett kampányoktól sem, sőt! A lehető legjobbat hozzuk ki belőlük, hiszen ezért dolgozunk profi kampánymenedzserekkel, hogy valóban azt a célközönséget érd el, akikre a vállalkozásodnak szüksége van!

Online kommunikációs folyamatok optimalizálása

Bár időnként egy-egy probléma kiragadása és kezelése is óriási segítség tud lenni; van, amikor hátrébb kell lépni és a teljes folyamatot átvilágítani: hol vannak elakadások, hol folyik ki az idő, pénz és energia a kezünkből és egyáltalán, hogyan lehetne hatékonyabb, ezáltal sikeresebb mederbe terelni vállalkozásod online kommunikációját. A hazai piacon egyedülállóként nyújtjuk ezt a szolgáltatást és erre mi nagyon büszkék is vagyunk! Az ügyfeleink pedig hálásak, de erről mesélnek majd ők!

Kommunikációs stratégiai tanácsadás

Nem hiszünk a céltalan, össze-vissza kommunikálásban. Mi már csak ilyen stratégia-mániások vagyunk, ezért minden munkánkat azzal kezdjük, hogy felmérjük, összerakjuk és átbeszéljük, pontosan mi az, amire szükséged van és ennek alapján milyen eszközöket és erőforrásokat kell párosítani. A stratégia nem egy ijesztő dolog, ha van, aki segítsen benne, mi pedig szívesen és hatékonyan tesszük mindezt. Veled együtt.

Márka- és közösségépítés

Ma már a csapból is az folyik, hogy építsd a márkád, mert anélkül nem lehetsz sikeres. Szívesen megcáfolnánk ezt, de sajnos nem tehetjük: a 21. század legerősebb terméke épp Te és a vállalkozásod vagy. Legyél akár egyszemélyes brand, akár óriási multi, a márkád az alfája és az omegája az „értékesítésednek”. Selfbrand, employer branding, tehetségmárka… Annyi út és feladat, hogy nem csoda, ha azt sem tudod, merre indulj neki. Mi viszont évek óta építgetjük kimagasló sikerrel mások brandjét és közösségét – itt az ideje, hogy Te is közéjük tartozz!

Márkaerősítő programszervezés

Nagy sikereket a négy fal mögött elérni – nos, nem azt mondjuk, hogy lehetetlen, de meglehetősen lassú és nehézkes folyamat. Éppen ezért időnként szükséges találkozni a vevőiddel, követőiddel, rajongóiddal, vagy partnereiddel, hiszen a személyes kapcsolódás mindennél gyorsabban viszi sikerre a projektedet. Ehhez nyújtunk Neked segítséget, legyen szó akár egy könyvbemutatóról, workshopról, meetupról, vagy hívjuk bárminek, ahol találkozhattok egymással. Szeretjük ezeket nagyon szépre és profira megszervezni, egy a cél, hogy erősítsen Téged és a márkádat.

Itt találkozhatsz munkáinkkal

Referenciák

{

„Zsolyával nagyon jó volt együtt dolgozni, mert gördülékenyen ment a projekt; minden határidőt tartott, ami rendkívül fontos egy komplett honlap elkészítésekor, ami tudjuk, hogy nem egy 2 napos procedúra. Végig úgy éreztük, mintha mindig is a cégnél és a nyelvoktatásban dolgozott volna olyan mélységeiben átlátta a működésünket. Kreatív ötleteivel és egyedi stílusával színezte ki weboldalunkat, hirdetéseinket, mindezt úgy, hogy közben a szöveget teljesen közérthetővé és letisztulttá tette fölösleges töltelék és blabla nélkül. Hatalmas terhet vett le a vállunkról azzal, hogy A-Z-ig ő szövegezte a honlapot, és nem nekünk kellett bíbelődni vele.”

/Vas Tímea, Don’t Panic Angol/

„Külsős tartalomfejlesztőre volt szükségünk, de a cégünknek olyan egyéni hangneme van, hogy sokáig féltem bárkivel is belekezdeni a munkába. Nem akartam, hogy a 12 éve gondosan épített márka személyisége sérüljön. És azt sem, hogy esetleg fizetek egy cikkért, majd azután át kell írnom esetleg az egészet, mert nem az a hangnem, amit a vevőink várnak és szeretnek. Ekkor ütköztem bele Zsolya írásaiba a Facebookon. Megfogott a humor, a vidámság és az életszeretet, ami átszőtte minden leírt gondolatát. Ahogy elkezdtünk együttműködni, a visszajelzéseimen keresztül gyorsan felvette a ritmust és a hangnemet, és most már úgy érzem, hogy ő is a csapatunk része. És bár eleve hosszú távra terveztem Zsolyával, most már egyértelműen nem szándékozom elengedni őt a cégünk közeléből a közeljövőben!! KÖSZÖNÖM!”

Szalai Gabriella, angolnyelvtanitas.hu

„IMÁDOM a munkáikat, egyszerűen zseniális, ahogy egy unalmas, száraz szöveget megtölt élettel. Egy új márka bevezetésének teljes kommunikációját bíztam rájuk (katalógus szövegezés, honlap szövegezés, social média), és milyen jól tettem! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki növelni akarja üzleti sikereit, fejleszteni a vállalkozását. Minden elképzelés sikerre vihető, csak megfelelő kommunikáció kell hozzá, ennek kulcsa pedig a Zsolya!”

Kocsi Petra, GUAM Magyarország

“Nagyon lelkiismeretesen, profi módon dolgozik. Honlap szövegezésben dolgozott nekünk, ami nagyon jól sikerült, több tanácsot is adott, hogy a honlapunk hogy tud feljebb kerülni a Google keresési listáján, ami sikerült is! Mindenki csak ajánlani tudom!!!!”

Major Balázs, zajmeres.hu

Sikereink

Kövess minket

itt is!

Email címünk: hello@zsolya.com

Telefon: +36306333874