2024-ben már nem az a kérdés, hogy gyártasz-e tartalmakat, hanem hogy mennyire tudod ezeket:

gyorsan

változatosan

több platformra

erőforrásokat megspórolva

az AI segítségével előállítani

2024-től a mesterséges intelligencia olyan alap az online kommunikációdban, mint 2010-től a social media volt!

Már nem opció, hogy érint vagy érdekel-e ez Téged. Ha kimaradsz, lemaradsz!

Ismerd meg a megújult Zsolya PRO klubot!

Mi ez pontosan?

Egy olyan 6 hónapos interaktív és gyakorlatias mentorprogram, amelynek segítségével az online kommunikációd gyors, hatékony és valóban eredményes lehet. Mindezt a legforróbb eszközökkel és trendekkel támogatva.

Ehhez adunk Neked valódi, gyakorlatias eszközöket és megoldásokat
a Mesterséges Intelligencia segítségével.

Mit kapsz itt pontosan?

6 hónapnyi vezetett csoportos mentorálás

a leghasznosabb AI alapú eszközök részletes bemutatása (havi csoportos konzultációk, gyakorlati iránymutatásokkal)

heti promptötletek

aktuális social media trendek

template-ek és segédletek

2 évnyi videós tananyag a Zsolya PRO csoportos konzultációk felvételeiből

támogató szakmai csoport

Mit mondanak rólunk mások?

“Számomra nagyon komfortzónán kívüli volt az online felületeken kommunikálni. Még most sem könnyű, de Orstitól tanultak alapján egyre könnyebben megy. Nagyon inspiratív, támogató tanácsadó közeg, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szakmai színvonal is nagyon magas.”

Szakács-Somogyi Judit

„Amikor elkezdtem az oldalamat kezelni még rövid és tömör bejegyzéseket írtam és nem voltam tisztában vele, hogyan viszonyuljak az egész social media világhoz. A Orsi webinárjából és programjából, az Első lépések csoportból viszont rengeteget tanultam és tanulok azóta is folyamatosan a jó posztokról, a vállalkozásfejlesztésről, úgy egészében véve az online jelenlétről és sok minden másról. Ráadásul mindig akad valami tippje, története, ami remek kiindulópont egy ütős poszt megírásához. Köszönöm”

Takácsné S. Niki

„Korábban részt vettem Orsi egyik workshopján, ahol nagyon sokat tanultam. Előzőleg már zsolya honlapját olvasva vagy Orsit hallgatva is rengeteg hasznos információt kaptam. Profi! Nagyon örülök, hogy most csatlakoztam a 30 napos kihíváshoz, már az első 1 hétben rengeteget tanultam, minden nap új lendületet kapok, sok-sok ötlet jár azóta a fejemben. Biztos vagyok benne, hogy öröm veletek együtt dolgozni. Jó ideje benne van a fejemben, hogy tanácsadáson, konzultáción is részt vegyek, de egyelőre nem volt rá lehetőségem. Bízom benne, hogy hamarosan eljön az ideje. Borzasztóan izgalmas lehet és rengeteg tudást kapnék tőletek.”

Vörösné Miklós Mariann

„Számomra nagy kihívást és fegyelmet igényel az állandó social media jelenlét. Mivel épp elég a saját szakmámban állandóan fejleszteni magam, ezért sokszor úgy érzem túl sok időt vesz igénybe a social media, miközben nem tudom elég hatékonyan sem alkalmazni, mert mindig elveszek a sok információ között. Valahogy a Zsolya Communication visszahozta az inspirációt a 30 napos kihívással, mivel könnyű és érthető tippeket és feladatokat javasol, így izgatottan vetettem bele magam a fejlődésbe. Köszönöm!”

Menczel Léna

Mennyibe kerül mindez?

Mit fog tartalmazni?

6 hónapnyi vezetett csoportos mentorálás (havi min. 60.000 ft értékben)

a leghasznosabb AI alapú eszközök részletes bemutatása (havi min. 50-100.000 ft értékben)

heti promptötletek (havi 5.900 ft értékben)

aktuális social media trendek

template-ek és segédletek (havi min. 4900 ft értékben)

2 évnyi videós tananyagot a Zsolya PRO csoportos konzultációk felvételeiből (összesen kb. 800.000 ft értékben)

támogató szakmai csoport (értéke: felbecsülhetetlen!)

Összesen: a program tartalma fél évre több mint 1.500.000 ft. értékben

2024-BEN MÁR CSAK 6 HÓNAPOS PROGRAMOK INDULNAK – AZ ELKÖTELEZŐDÉS A TANULÁS ÉS SZINTLÉPÉS MELLETT RÉSZEDRŐL IS ELENGEDHETETLEN!

Díja 6 hónapra: nettó 79.990 Ft

A csatlakozási időszak legközelebb július 1-12 között lesz nyitva.
Várunk szeretettel!

Ne feledd, minden évben csak kétszer tudsz csatlakozni egyedülálló AI marketing programunkhoz, amely egyszerre ötvözi a

szövegírást

képgyártást

videógyártást

a jó promptolást

csoportos tartalomgyártást,

ötletelést, piackutatást, stb.

Garanciák

%

piacvezető tudásanyag

a világ vezető egyetemeiről és üzleti/online marketing iskoláiból hozzuk el a tudást, évi min. 10.000 USD értékben, amelyet garantáltan átadunk a számodra úgy, ahogy azt itthoni képzésen máshol nem kaphatod meg

%

közérthetőség

a Zsolya egyik legnagyobb erőssége, hogy mindig könnyen érthetően, fölösleges szakzsargonoktól mentesen, mégis szakmaian adja át az információt. Ez itt sem lesz másképp!

%

gyakorlatiasság

az általunk oktatott tudásanyagot azonnal beépítheted a vállalkozásodba/folyamataidba, így azok eredményét is mielőbb kiélvezheted. Nem elvont elméleti tudást kapsz, hanem valóban működő, letesztelt, nemzetközileg is bizonyított gyakorlati ismereteket.

%

takarékosság

Az AI marketing eszközöknek hála garantáltan pénzt, időt és energiát fogsz spórolni. Tekints erre a képzésre befektetésként és néhány hónap elteltével már a többszöröse fog a zsebedben maradni/landolni.