Tudjuk, hogy a social media világa folyamatosan változik és fejlődik és ez 2022-ben sincs másképp. Ezeket, mint rendszeres tartalomgyártók mindig érdemes figyelemmel követni és up-to-date-nek lenni. Ebben szeretnénk segíteni, így elhoztunk Nektek két új Facebook Creator Studio funkciót.

 

 

Kiemelt videó részlet a Facebook és Instagram Story-kban

 

Az egyik új lehetőség, amit a Creator Studio bevezet, az a videók Story-ban való kiemelését teszi lehetővé. Bővebben, azt jelenti, ha megosztottunk egy videót akkor a „Klip megosztása” opcióra kattintva közzé tehetjük Facebook és Instagram Story-ban is. Automatikusan kiválaszt 20 másodpercet a teljes videóból, de ezt könnyedén lehet szerkeszteni és azt a részletet kiemelni, amit szeretnénk.

 

Emellett a Story-ban meg fog jelenni egy „See More” opció, ami a teljes videóhoz irányítja az érdeklődőket, így a Call-To-Action-t is lehetővé teszi. Ezzel is támogatva a videós tartalmakat a Facebookon.

 

Idővonalnézet a közétett bejegyzésekhez

 

 

A másik új eleme a Creator Studio-nak, a már közétett bejegyzésekre vonatkozik. Ezáltal Idővonalnézetben láthatjuk az összes posztunkat, olyan formában, ahogy azt a felhasználók is látják. Így a tartalomgyártók könnyebben átláthatják és követhetik a bejegyzéseket, a „Közzétéve” fülre kattintva.

 

2022-ben is azon vagyunk, hogy segítsük a vállalkozók online jelenlétét, így ha elakadtál vagy csak nem tudsz még eligazodni a social media világában, írj nekünk a hello@zsolya.com email címre és vedd igénybe a 3-5 alkalmas mentorprogramunkat vagy jelentkezz egyéni konzultációra!

 

Az újévi újdonságunkkal, a Zsolya Social Media Bankkal, pedig nem kell, hogy többé teher legyen a rendszeres és tudatos tartalommegosztás! 3 iparágnak (kézművesek, kiskereskedők, szolgáltatók) ajánlunk rengeteg poszt és Story ötletet minden hónapban 2022-ben! Emellett havi tervező is jár hozzá és egy szuper közösségnek is a tagja lehetsz, egy privát Facebook csoport formájában, ahol felteheted nekünk vagy a többi vállalkozónak a kérdéseidet és tanácsokkal látjuk el egymást napi szinten!