Már megszokhattuk, hogy a social media platformokon folyamatosan újabb és újabb fejlesztések jelennek meg. Most is éppen tesztelés alatt áll egy funkció, ami segíthet a tartalomgyártóknak, hogy több bevételhez jussanak az Instagramon keresztül. Ez az előfizetéses rendszer.

 

A Youtube után az Instagram is gondolkodik az előfizetéses rendszer bevezetésen, sőt egy nappal az Instagram bejelentése után a TikTok-ról is megjelent a hír, hogy tesztelik az előfizetéses rendszer ötletét, de erről szinte semmilyen információt nem lehet tudni egyelőre.

 

Az Instagramon ugyan még csak nagyon szűk körben próbálják az előfizetéses rendszer működését, de ha jól sikerül, be is vezethetik nemsokára. Egyelőre Amerikában tíz tartalomgyártó/influencer kapta meg ezt a lehetőséget, akiknek a profiljukon láthatjuk is ezt az opciót.

 

 

Mit kapnak az előfizetők?

 

Az előfizetésért cserébe különböző exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá a követők, ezzel is támogatva a mélyebb kapcsolódást közöttük és a tartalomgyártók között.

 

A tartalomgyártók indíthatnak élőket és megoszthatnak sztorikat, amelyeket csak az előfizetőik láthatnak. A kommenteknél és a bejövő üzeneteknél pedig látszódni fog egy jelző pecsét az előfizetők neve mellett.

 

 

Tudtad, hogy a Zsolyának is van egy szuper előfizetéses rendszere? Social Media ötlettárunkkal akár 40-50 poszt, sztori és Call-To-Action javaslatokkal gazdagodhattok. Minden hónapban csak pár napig áll nyitva ez a lehetőség, kövessetek minket a többi platformunkon is, hogy le ne maradjatok róla! Várunk szeretettel a márciusi előfizetőink között!