A Google sokak számára csak egy keresőmotor, pedig ügyfélszerzésre és kapcsolattartásra is lehetőségünk van vele, mégpedig a Google Cégem felületén!

 

Biztosan számodra is okozott már csalódást az, hogy nem találtál meg egy céget vagy üzletet a Google-ön. A te vásárlóid és ügyfeleid is kerülhetnek ebbe a szituációba, azonban könnyen megelőzheted ezt!

 

De azon kívül, hogy megtalálnak a keresőben, miért lesz jó számodra a Google Cégem használata? Mutatjuk!

 

Google My Business: Edit Listings From Search & Maps

Bizalomépítés

 

Azzal, hogy egy cég elsőként jelenik meg a Google keresésében, az emberek alapvetően megbízhatóbbnak találják. A Google Cégem megfelelő és teljes kitöltésével elérhetjük, hogy a cégünk egyre magasabban jelenjen meg a keresési listán, illetve, hogy a jobb oldali sávban, minden információjával elérhető legyen. Ez pedig a legkiemelkedőbb hely a Google-ben!

 

Vélemények

 

Sokszor hallhattátok már tőlünk, mekkora jelentősége van a véleményeknek. A cégetek Google profilján az ügyfeleitek véleményeket hagyhatnak, melyek a jövendőbeli látogatók figyelmét is felkelthetik. A megszerzett értékelések és csillagok pedig nem csak arra lesznek jók, hogy egyre feljebb kerülj a Google ranglétráján, de számodra is adnak egy képet arról, mit csinálsz jól vagy esetleg rosszul!

 

Kik a vevőim?

 

A Google cégem analitikákkal is szolgál az alapján, hogy kik keresnek a cégedre, illetve kik látogatnak el oldaladra. Ebből megtudhatod, kik képezik a célközönséged, hogyan lépnek kapcsolatba veled, illetve mennyire látható a branded!

 

Lokális láthatóság

 

Amikor valaki a közelében keres egy szolgáltatást, a Google automatikusan 3 helyszínt ad meg a felugró keresési eredményben. De miért is? A válasz igen egyszerű – ezeknek a cégeknek, üzleteknek ugyanis van Google Cégem profiljuk. 

 

A Google alapvetően magasabbra sorolja azon cégeket, melyek rendelkeznek ezzel a profillal. Legyen szó keresőmotor optimalizásáról, láthatóságról, bizalomról, a Google Cégem profilt érdemes és ajánlott felállítani!

 

A Google már megy, de a social media felületek még a mumusaid? Keress fel minket bátran a hello@zsolya.com email címen személyes segítségért vagy látogass el a https://zsolya.com/videostreningek/ oldalra és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb videós tréningünket!