WEbinArok

Tanulj velünk, online!
Webinarok
Az alábbi témákkal várunk

“Így építsd fel a LinkedIn profilodat”

Miért gondolja közel 1 millió hazai és majdnem 700 millió nemzetközi felhasználó, hogy jelen kell lenni a LinkedIn-en? Hogyan tűnhetsz ki a tömegből és miként építsd fel jól a profilod?

Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, ami a LinkedInt felületet illeti!

“Így tűnj ki a posztjaiddal”

Miért van az, hogy egyes posztok hasítanak, máskor meg alig jön rá 1-2 lájk? Hónapok óta gyártod a tartalmat, de úgy tűnik, semmi látszata? Hiába próbálod meg aktivizálni a célközönséged, de nem jön az áttörés? Egyáltalán melyik platformon hogyan posztolj és van-e bármi különbség?

Derítsd ki webinárunkkal!

“Így építs jól közösséget!”

Miért van az, hogy némelyeknek több tízezres, százezres bázisuk van, mégis teljesen inaktív a közösségük? Miért tud jó megélhetést biztosítani egyeseknek egy csupán néhány százas/ezres követői bázis? Hogy lehet, hogy néhányakat állandóan ajánlanak a követői, mások oldalán vagy csoportjában pedig alig van 1-2 reakció? Kiderül a webinárból!

“Így kampányolj jól!”

Régóta próbálkozol kitörni az alacsony organikus elérések gyűrűjéből, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Indítottál már kampányokat, de nem hozták a kívánt eredményt? Esetleg szemezel már egy ideje azzal, hogy mélyebben is megismerd a Facebook/Instagram kampányok világát, de jó lenne, ha valaki segítene a beállításokkal? Pont ebben segít webinárunk!

Kövess minket

itt is!

Email címünk: hello@zsolya.com

Telefon: +36306333874