Szeretnénk a 2020-as évet valami igazán felemelő, lélekmelengető és szakmailag is kihívást nyújtó eseménnyel zárni, ezért meghirdetjük a Zsolya ügyfelei számára a „Zsolya-vállalkozók versenyét”.

 

Mit is takar ez?

Amennyiben megfelelsz a feltételeknek és nem szívesen hagynál ki egy ilyen páratlan lehetőséget, akkor itt a helyed! De hogy mit nyerhetsz a virtuális vállveregetésen és egy szép oklevélen túl? Íme:

Mindhárom kategória nyertese 2021-ben 6 havi mentorálást kap a Zsolya-csapat jóvoltából. A Zsolya Communication szakértői (szövegíró, lektor, kampánymenedzser, grafikus, social media menedzser, tanácsadó, stb.) hónapról hónapra támogatják a munkádat, hogy a 2021-es évben még eredményesebben és sikeresebben kommunikálhass.

2021 első hat hónapjában a nyertesek havi egy konzultációt, vagy azzal egyenértékű szakmai támogatást kapnak valamelyik Zsolya-szakértőtől, kifejezetten az adott vállalkozásra szabva, hogy azt erősítsük, ahol még fejlődni szeretnél. Emellett pedig extra megjelenési lehetőségeket és interjút a Zsolya Communication felületein

A 3 kategóriában a nyeremény összértéke közel 500 ezer forint! Nos, van kedved csatlakozni az alábbi kategóriák egyikében?

Kategóriák:

1. 2020 legagilisabb vállalkozója

2. 2020 legsikeresebb közösségépítője

3. 2020 közönségdíjas vállalkozása

 

Pályázási feltételek: Jelentkezz, ha 2018-19-20-as években bármely Zsolya Communication szolgáltatást igénybe vetted, úgymint konzultáció, workshop, webinar, szövegírás, stratégiai projekt*! 

Az első 2 kategóriában szakmai zsűri dönt, a harmadikban közönségszavazás útján kerül ki a nyertes.

*A versenyben nem vehetnek részt azok, akiknek az állandó social media menedzsmentjét 2020-ban a Zsolya Communication viszi.

 

Jelentkezési határidő: 

2020. november 27. éjfél

 

 

  1. 2020 legagilisabb vállalkozója

Bármilyen hektikus is volt ez az év, úgy véled, hogy sikerült uralnod a káoszt? Képes voltál a körülményekből kihozni a legtöbbet? Bármit is hozott az idei év, azt transzparensen kommunikáltad a célközönséged számára? Újra kellett kezdened, vagy új lábat kellett kialakítanod és úgy érzed, sikerült?

Ha a kérdések zömére igen a válaszod és úgy érzed, 2020-ban is mindent megtettél azért, hogy a lehető leggyorsabban, rugalmasabban és innovatívabban reagálj a kialakult helyzetre, akkor jelentkezz!

Mi pedig igyekszünk ezt a nyitott, proaktív hozzáállást kommunikációs szempontból is megtámogatni! Nincs is más dolgod, mint hogy élj a lehetőséggel!

Jelentkezz a zsolyabusiness@gmail.com email-címen!

 

  1. 2020 legsikeresebb közösségépítője

Van egy remek csoportod, közösséged, oldalbázisod, akik nem csak lojálisak hozzád, de aktívak, érdeklődők és folyton viszik a híred? Úgy érzed, hogy szeretik, amit csinálsz és jól tudod őket motiválni? Inspiráló vezetőként edukálod őket, vagy olyan tartalmat gyártasz, amelyet igazán szeretnek? Esetleg a közösséged erejét a társadalmi felelősségvállalásra fordítod?

Ha úgy érzed, a fenti leírás Rád és a vállalkozásodra illik, akkor jelentkezz a „2020 legsikeresebb közösségépítője” díjra! Mutasd meg másoknak is, hogyan kell egy igazán aktív és elhivatott közösséget felhúzni. 

A pályázásnak nem feltétele, hogy több tízezres követői bázissal rendelkezz, sokkal inkább az, hogy a már köréd gyűlteket valóban tudd mozgósítani, tudj számukra példaértékű lenni, és nekik értékesíteni.

Jelentkezz a zsolyabusiness@gmail.com email-címen!

 

  1. 2020 közönségdíjas Zsolya-vállalkozása

Az év közönségdíjas vállalkozásaként keressük azt a Zsolya-ügyfelet, aki ötletével, kommunikációs stílusával, közösség iránti nyitottságával és odaadásával kivívta a közönség szeretetét, tiszteletét és támogatását. 

A közönségdíjat az a vállalkozás nyerheti meg, aki a legtöbb szavazatot kapja a Zsolya Communication versenyében. Itt nem a zsűri dönt, kizárólag az elfogult követők!

Érdekel a lehetőség? Szeretnéd tudni, hogy látnak Téged és a vállalkozásodat kívülről? Itt az alkalom, egy izgalmas megmérettetésre – ráadásul nem is akármilyen nyereményért cserébe.

Jelentkezz a zsolyabusiness@gmail.com email-címen!

 

 

Hogyan jelentkezhetsz?

Írj nekünk egy 5-10 mondatos bemutatkozást a zsolyabusiness@gmail.com-ra arról, melyik kategóriába jelentkezel, mivel foglalkozik a vállalkozásod és miért tartod magad esélyesnek, hogy bekerülj a nyertesek közé! Add meg a vállalkozásod releváns social media felületeinek linkjeit is, hogy ezeket is átnézhessük. A tárgyba mindenképp írd bele: 2020 Zsolya-vállalkozása

Fontos: Ha a közönségdíjas kategóriába jelentkezel, a bemutatkozásod kikerül a Zsolya social media felületeire is, szavazni Rád a Zsolya Communication Facebook-oldalán lehet, ezt oszthatod majd meg és kérheted a bázisod, hogy szavazatukkal támogassanak. 

A másik két kategória esetén a szakmai zsűri dönt, de a nyerteseket természetesen szintén be fogjuk mutatni a Zsolya felületein.

Reméljük, Te is olyan izgatott lettél, mint mi és belevágsz ebbe a nagyszerű kalandba velünk! Jelentkezz és alapozd meg a 2021-es kommunikációdat!

Ezúton is sok sikert kíván minden jelentkezőnek a Zsolya Communication csapata!