Szeretnénk a 2022-es évet valami igazán felemelő, lélekmelengető és szakmailag is kihívást nyújtó eseménnyel zárni, ezért meghirdetjük a Zsolya ügyfelei számára a „Zsolya év vállalkozója 2022 versenyt”.

Mit is takar ez?

Amennyiben az idei évben ügyfelünk voltál, megfelelsz a feltételeknek és nem szívesen hagynál ki egy ilyen páratlan lehetőséget, akkor itt a helyed! De hogy mit nyerhetsz a virtuális vállveregetésen és egy szép oklevélen túl? Íme:

Mindhárom kategória nyertese 2023-ban 6 havi Zsolya Socalia Media Bank előfizetést kap a Zsolya-csapat jóvoltából. Tiéd lehet fél éven keresztül a szektorokra szabott tudástár megannyi ötlettel, a havi tervezők, valamint a Zsolya PRO csoporttagság, ahol a különböző szakmai közösségek tagjai segíti egymást.
Ezen túl Tied lehet egy személyre szabott egyéni konzultáció.

 

Valamint egy szabadon kiválasztható Zsolya Academy kurzus is.

 

Emellett pedig extra megjelenési lehetőségek és interjúk a Zsolya Communication felületein.

Nos, van kedved csatlakozni az alábbi kategóriák egyikében?

Kategóriák:

– 2022 Legtudatosabb tartalomgyártója*

*ez a kategória kizárólag a Zsolya SM Bank idei előfizetői/2022-es mentoráltjaink részére nyitott

– 2022 Legsikeresebb közösségépítője

– 2022 Közönségdíjasa

 

Pályázási feltételek: Jelentkezz, ha 2022-ben Zsolya ügyfél voltál és együtt dolgoztunk az online kommunikációdon!

Az első 2 kategóriában szakmai zsűri dönt, a harmadikban közönségszavazás útján kerül ki a nyertes.

 

Jelentkezési határidő: 

2022. november 29. éjfél

Shortlist hirdetés: 2022. december 2.
Közönségdíjas szavazás: 2022. december 2-9. között a Zsolya Communication Facebook oldalán
Eredményhirdetés: 2022. december 11. és 13. közt

 

 

2022 Legtudatosabb tartalomgyártója

Azt a legtudatosabb tartalomgyártót keressük, aki 2022-ben a Zsolya mentoráltja volt vagy a Social Media Bank előfizetője.

Korábbi éveidhez képest úgy érzed, hogy végre sikerült rendszeressé tenned az online jelenléted? Akár a Zsolya SM Bank előfizetőjeként, akár mentoráltunkként sokat fejlődtél és tettél a rendszeres, változatos és hatékony tartalomgyártás érdekében? Büszke vagy arra, mekkorát fejlődött az online kommunikációd? Úgy érzed, igazi elkötelezett posztoló lettél és a követőid is értékelik ezt?

Ha a kérdések zömére igen a válaszod és úgy érzed, 2022-ben nagyot lendült az online kommunikációd minősége, akár a Zsolya SM Bank használatát követően, akár a mentorálások óta, akkor jelentkezz!

Mi pedig igyekszünk ezt a nyitott, proaktív hozzáállást kommunikációs szempontból is megtámogatni! Nincs is más dolgod, mint hogy élj a lehetőséggel!

Jelentkezz az alábbi kérdőíven!

 

2022 Legsikeresebb közösségépítője

Van egy remek csoportod, közösséged, oldalbázisod, akik nem csak lojálisak hozzád, de aktívak, érdeklődők és folyton viszik a híred? Úgy érzed, hogy szeretik, amit csinálsz és jól tudod őket motiválni? Inspiráló vezetőként edukálod őket, vagy olyan tartalmat gyártasz, amelyet igazán szeretnek? Esetleg a közösséged erejét a társadalmi felelősség vállalásra fordítod?

Ha úgy érzed, a fenti leírás Rád és a vállalkozásodra illik, akkor jelentkezz a „2022 legsikeresebb közösségépítője” díjra! Mutasd meg másoknak is, hogyan kell egy igazán aktív és elhivatott közösséget felhúzni.

A pályázásnak nem feltétele, hogy több tízezres követői bázissal rendelkezz, sokkal inkább az, hogy a már köréd gyűlteket valóban tudd mozgósítani, tudj számukra példaértékű lenni, és nekik értékesíteni.

Jelentkezz az alábbi kérdőíven!

 

2022 Közönségdíjas Zsolya-vállalkozása

Az év közönségdíjas vállalkozásaként keressük azt a Zsolya-ügyfelet, aki ötletével, kommunikációs stílusával, közösség iránti nyitottságával és odaadásával kivívta a közönség szeretetét, tiszteletét és támogatását.

A közönségdíjat az a vállalkozás nyerheti meg, aki a legtöbb szavazatot kapja a Zsolya Communication versenyében. Itt nem a zsűri dönt, kizárólag az elfogult követők!

Érdekel a lehetőség? Szeretnéd tudni, hogy látnak Téged és a vállalkozásodat kívülről? Itt az alkalom, egy izgalmas megmérettetésre – ráadásul nem is akármilyen nyereményért cserébe.

Jelentkezz az alábbi kérdőíven!

 

 

Hogyan jelentkezhetsz?

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet EZEN a linken.

Fontos: Ha a közönségdíjas kategóriába jelentkezel, a bemutatkozásod kikerül a Zsolya social media felületeire is, szavazni Rád a Zsolya Communication Facebook-oldalán lehet, ezt oszthatod majd meg és kérheted a bázisod, hogy szavazatukkal támogassanak.

A másik két kategória esetén a szakmai zsűri dönt, de a nyerteseket természetesen szintén be fogjuk mutatni a Zsolya felületein.

Reméljük, Te is olyan izgatott lettél, mint mi és belevágsz ebbe a nagyszerű kalandba velünk! Jelentkezz 2022. november 29. éjfélig és alapozd meg a 2023-as kommunikációdat!

Ezúton is sok sikert kíván minden jelentkezőnek a Zsolya Communication csapata!

 

Képek forrása: Freepik