Ha lelkes támogatóink vagytok és követtek minket a social media felületeinken, akkor biztos tudjátok már, hogy az ünnepek alkalmából készültünk Nektek egy adventi kuponfüzettel!

 

Hetek óta munkálkodtunk egy együttműködésen, vagyis a Zsolya Adventi Kuponfüzeten, amiben idén 30 kiemelt partnerünk kapott helyet.

 

Együttműködések fontossága

 

Tartalmilag és vizuálisan is szerettünk volna valami igényeset és értékeset létrehozni. Összesen 30 egyedi ajánlatot találhattok a füzetben, nagyon változatos a felhozatal is, így akár több kedvezményre is érdemes lecsapnotok! Az akciók kifejezetten a kuponfüzethez jöttek létre, így karácsonyi ajándéknak is tökéletesek lehetnek az ügyfeleink temékei és szolgáltatásaik.

 

Ezzel a projekttel is szeretnénk hangsúlyozni, hogy milyen fontosak az együttműködések és Titeket is motiválnánk arra, hogy vágjatok bele és hozzatok létre együtt szuper projekteket, amivel segíthetitek egymást és a vállalkozásaitokat!

 

Természetesen mi sem szerettünk volna kimaradni a karácsonyi meglepetésekből, így most 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a stratégiai csomagunkat, ha december 15-ig írtok nekünk a hello@zsolya.com email címre ZSOLYAKARI jeligével!

 

Ha szeretnétek Ti is az ügyfeleink lenni a 2022-es évben és esetleg jövőre bekerülni a kuponfüzetbe, írjatok nekünk bátran!