A múltheti Facebook, Instagram leállás után még aktuálisabb az email-marketing kérdése, hiszen a hírlevelek is segíthetik az ügyfélkommunikáció fenntartását, még akkor is, ha a fő social media platformok ideiglenesen nem elérhetők.

 

Felmerülhet azonban a kérdés, hogy melyik hírlevél-küldő szoftver mellett tegyétek le a voksotokat?

 

Hasonlítsunk is össze kettőt, ami segíthet abban, hogy Ti is mérlegelni tudjátok a saját vállalkozásotoknak melyik a legelőnyösebb. A döntésben az is hasznotokra válhat, ha megnézitek Instagramon a múltheti IGTV beszélegetésünket, amiben sok hasznos információra lelhettek, és ha szemfülesek vagytok a kommentszekcióban találhattok egy speciális ajánlatot is Zsolya kuponkóddal!

A Mailchimp és a MailerLite is egyaránt népszerű platformok és rengeteg cégnek, brandnek beválták már. Tehát ebben az esetben nincs rossz döntés, mindkettő előnyötökre válhat, itt most csak az a kérdés melyik az, ami veletek és a cégetekkel kompatibilisebb?

 

 

Mindkettő ingyenes, habár a prémium verziója a Mailchimp-nek jóval drágább, de több funkciót is kínál emellé. Nemcsak email-marketingre alkalmas, hanem „all-in-one” marketing szoftver is, ezen belül legfőbbképpen a kampánytervezésre és az alapos elemzési lehetőségekre fókuszál. A MailerLite-ot inkább a kisebb vállalkozásoknak érdemes kipróbálni, mert elképesztően felhasználóbarát a működése és egyszerűbb a kezelése, de mindezek mellett rendkívül hatékony is.

Megoszlanak a vélemények, hogy melyik is a jobb, de a lényeg az, hogy a vállalkozásotok jelenlegi formájának megfelelő felületet válasszátok ki, számba véve az erőforrásaitokat.

4 milliárdan használják napi szinten az emailjüket, így, ha még nem vágtatok bele az email-marketingbe és a feliratkozói adatbázis kiépítésébe, akkor ne halogassátok tovább!

Mi, a Zsolya csapatánál folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat ezen a területen is. Ha segítségre lenne szükségetek, lépjetek be az Első lépéseink Facebook csoportunkba vagy keressetek minket bátran a hello@zsolya.com email címen és vegyétek igénybe a 3 vagy 5 alkalmas mentorprogramunkat.