Rengeteg apró tipp és trükk létezik az Instagrammal kapcsolatban, de tudtátok, hogy most már egyszerűen beszúrhattok egyszerre akár több képet is a sztorikba?

 

Biztosan veletek is előfordult már, hogy szerettetek volna több képet is beilleszteni egy-egy sztoriba, ám ehhez különféle szerkesztőprogramokat és kollázsokat kellett használnotok. Van azonban egy apró trükk, amivel egyszerűen beilleszthettek bármennyi képet egy bejegyzésbe. Mutatjuk hogyan!

 

Először is nyissátok meg az instasztori kameráját és készítsetek vagy nyissatok meg egy képet!

 

Következő lépésként nyissátok meg a matricákat és nyomjatok a plusz jellel ellátott kép hozzáadása opcióra. Ezáltal megjelennek a galériádban található képek, amiket bátran beilleszthetsz, két ujjal mozgatva változtathatod méretüket, rájuk koppintva pedig a képek formáit is változtathatod!

Az így elkészült kollázst ezután kedved szerint csinosíthatod még egyéb matricákkal, feliratokkal és jelölésekkel, csak úgy, ahogy egy sima képet is díszítenél.

 

Ez a funkció jó megoldás lehet több hasonló kép megosztására, egy eseményről készült fotók izgalmas közzétételére vagy például egy workshopon készült pillanatképek elrendezésére.

 

Ha pedig nem csak a sztorik, de a posztok világában is szükségetek lenne egy kis segítségre, az „Így tűnj ki a posztjaiddal!” webinarunkat Neked találták ki! Tudj meg mindent a legújabb trendekről és funkciókról és építsd tudatosan online kommunikációd!