Ugyan a karácsonyi időszak még messzinek tűnhet, szolgáltatóként sosem lehet elég korán kezdeni az ötletelést az akciókról és különleges termékekről. Hoztunk pár tippet, hogyan is állj ennek neki!

 

Ötletelj!

 

Biztosan sok olyan termék vagy szolgáltatás van a repertoárodban, ami az évek során jól teljesített vevőid körében. Írd ezeket össze egy listára és indulj el segítségükkel afelé, ami idén a legjobb lehet. 

Ez lehet egy teljesen újragondolt termék vagy egy kis ráncfelvarrás a lényeg, hogy nem mindig kell teljesen újat kitalálnod!

 

Kérdezd meg követőid!

 

A social media nagyon sok mindenre használható, többek között a véleménygyűjtésre is. 

A sztorikon elhelyezett kérdésmatricák segítségével akár apránként ki is puhatolózhatod, mi az aminek legjobban örülnének követőid a karácsonyi időszakban. Egy új termék? Egy ajándékutalvány? Ki tudja, lehet, valami olyan választ kapsz, amitől ismét beindul a kreatív brainstorming!

 

Kövesd a trendeket!

 

Minden iparágban vannak olyan trendek, amik évről évre előjönnek vagy esetleg teljesen megváltoznak – ezeket érdemes követni! Lehet, hogy a tavalyi karácsonyi terméked idén már elavultnak számít, azonban megjelentek olyan újdonságok, amiket te is könnyedén beilleszthetsz termékeid közé!

 

Ne aggódj, nem kell feltalálnod a spanyolviaszt!

 

Stresszes az a gondolat, hogy valami nagyon jóval kell előrukkolnod decemberig, nem igaz? Ne aggódj, senki nem várja el tőled, hogy minden évben korszakalkotót hozz létre vagy egy óriási csomaggal készülj. A lényeg, hogy ismerd a márkád köré szerveződő közösséget és azt, ők mire vágynak. Hiszen az ünnepekben ez a legfontosabb!

Úgy érzed, nem csak az ünnepi termékekkel, de alapvető kérdésekben is elakadásaid vannak? Nem tudod, kinek, mit és hogyan kommunikálj? Segítségre lenne szükséged a hatékony és tudatos kommunikáció kialakításában? Jelentkezz hozzánk 3 vagy 5 alkalmas mentorprogramra a [email protected] email címen!