Hogyan lehetséges, hogy egyetlen poszt felpörgetheti az egész oldalad? Mik azok a kötelező tartalmi elemek, amik mindenképp nélkülözhetetlenek? És egyáltalán miről is írj, mikor úgy érzed, annyira nyűgös neked ez az egész social media?

Ha ezek a kérdések már jó ideje foglalkoztatnak és szeretnéd tudatosan és sikeresen vinni az online kommunikációdat, akkor Neked szól ez a workshop: Posztírás az alapoktól – közel 5000 poszt tapasztalatai egy helyen!

Ez a workshop mindenre megtanít, amire a jó posztoláshoz szükséged van:
– Segítségével megtalálhatod a vállalkozásodnak ideális platformot (bizony, nem mindenkinek ugyanarra van szüksége!)
– Megtanulod, mikor és hogyan érdemes posztolni
– Mit szeret a Fb és mit az Insta..mire figyelj a LinkedIn-nél és hol posztolhatsz még?
– Gyakorlatban átvesszük a legfontosabb tudnivalókat nem csak a szöveg, de a kreatívok tekintetében is
– Szó fog esni mindenki mumusáról, a Fb hirdetésekről is (és eláruljuk, miként lesz egy jó kampány a legjobb szövetségesed)
– És rengeteg, rengeteg ötlettel fogsz hazatérni, hogy mi mindenről írj majd. Könnyedén és sikeresen!

Gyere el erre az igazán ÁTFOGÓ POSZTÍRÓ WORKSHOPRA és tanulj meg mindent a helyes és eredményes posztolásról, amivel majd Te is könnyedén készítesz sikerposztokat!

***
FONTOS: Ez a workshop akkor való Neked, ha már legalább pár hete, hónapja jelen vagy a közösségi médiában és a legfontosabb alapokkal tisztában vagy, azonban úgy érzed, még nem találtad meg a saját hangod, stílusod, vagy nem tudod, melyek azok a trükkök, amelyekkel sokat lendíthetsz posztjaid minőségén!

***
A workshop ára 27.000 Ft, amelyre early bird kedvezménnyel szeptember 20-ig 25.000 forintért lecsaphatsz! A workshop résztvevői az elméleti és a gyakorlati tudáson túl egy finom ebédre is a vendégeink, a Palánta Salátabár – Szegedtől!

Siess, mert az eddigi workshopok mindig teltházasak voltak és a helyek 70%-a néhány nap alatt elkel!
Jelentkezni a hello@zsolya.com-on tudsz 2019. szeptember 23-ig.