A workshop ONLINE kerül megrendezésre és a befizetők – igény esetén – felvételről visszanézhetik vissza az anyagot (így garantáltan senki sem marad le akkor sem, ha gyerekekkel van otthon!)
Alig pár hét telt el és a világ kifordult a négy sarkából. Az iskolák, óvódák bezártak, az irodisták home office-ba vonultak, az éttermek, szépségszalonok szintén bezárták a kapuikat, aki teheti átállt online szolgáltatásra és/vagy házhozszállításra…

Vajon mi ilyenkor a jó stratégia? Hogyan kommunikáljunk krízis idején? Folytassuk tovább a régi stílusban, vagy reflektáljunk a napi eseményekre? Vajon kinek fog kelleni a szolgáltatásunk/termékünk és miként tudjuk őket leghatékonyabban elérni?

Ebben szeretnénk most a segítségedre lenni! A korábbi offline „Így tűnj ki a posztjaiddal!” workshop most kiegészül kríziskommunikációs ismerettel is, amelyhez dr. Szabó Orsolya, a Zsolya Communication alapítójának változás- és válságmenedzsment tudását hívjuk segítségül.

Ennek fényében megvizsgáljuk válságmenedzsmenti szempontból is, mit tehetsz, ha radikálisan csökkent a bevételed, ha bizonytalan vagy, hogy merre tovább, ha fogalmad sincs, miként szolgáld ki az új igényeket!

2020 a változások éve, aki leggyorsabban és agilisabban reflektál a helyzetre, az marad talpon!

A workshop ára 29.900 Ft, amelyre early bird kedvezménnyel március 31 -ig 24.900 forintért lecsaphatsz!

Ne feledd: a workshopra ONLINE, Zoom-on streamelve kerül sor, míg a jelentkezők – amennyiben mégsem tudnák élőben nézni – felvételről is megkaphatják az anyagot. Most végre könnyedén elérhető vidékiek és külföldön élők számára is, ne hagyd ki (mert amint lehetséges újra kimozdulni, ez a WS visszaáll offline verzióra)

Jelentkezni a hello@zsolya.com-on tudsz 2020. április 6-ig! Találkozzunk online április 7-én 9:00-kor!