A Facebook sok hasznos – és néha kevésbé hasznos – frissítéssel állt elő megjelenése óta, amikkel könnyíteni kívánta a felhasználók és a tartalomgyártók mindennapjait. A Creator Studio, bátran állítjuk, hogy az egyik legjobb ilyen ötletük volt, de miért is?

A Creator Studióban, ahol már a főoldal posztíró ablakából könnyen landolhatunk, gyakorlatilag minden olyan lehetőség és eszköz megtalálható, ami a bejegyzések elkészítéséhez, megosztásához és elemzéséhez szükséges, nem csak a Facebook, de az Instagram fiókunkon is.

 

 

Amit mi nagyon szeretünk benne:

  • Nyugodt és rendezett felületre vágysz? A posztok megírása során minden lehetőséget egyből látunk, a képek csatolásától a termékek egyszerű megjelöléséig és még Live videót is egyszerűen indíthatunk! Mindezt egy felületen, jól láthatóan elrendezve, almenük nélkül!
  • Nem tudod mikor osztanád meg a posztod vagy esetleg többen dolgoztok rajta? Semmi probléma, a Creator Studioban könnyen ütemezhetőek is a bejegyzések nem csak jövőbeni, de múltbéli időpont is megadható, ha pedig nem tudod melyik nap lenne a tökéletes a megosztásra egyszerűen piszkozatban is elmentheted a poszt szövegét! Ez pedig nem csak az időzítés, hanem a közös munka szempontjából is hasznos, hiszen a piszkozatokat többen is tudjátok szerkeszteni!
  • Kíváncsi vagy mennyien látták a bejegyzésed? A felületen könnyen elérheted minden publikált bejegyzés elemzését. Megtudhatod többek között, hogy kik nézték meg, milyen volt az aktivitás egy-egy bejegyzésen, illetve azt is, videóidat hány percig nézték összesen a felhasználók!

A Creator Studio tehát minden olyan funkciót magába foglal, ami a mindennapos tartalomgyártáshoz hasznos lehet – mindez pedig egy jól átlátható és kezelhető felületen jelenik meg! A Facebook éveiben mérve az alkalmazás még gyermekcipőben jár, de kíváncsian várjuk, milyen fejlesztésekkel lepnek még meg minket a jövőben!