Zsolya Challenge tudásanyag

Szeretnél tudatosabban és rendszerezettebben kommunikálni az online felületeiden? Van egy szuper hírünk! Nemcsak hasizmot és karizmot építhetsz 30 nap alatt, hanem a social media jelenléted is felpörgetheted ennyi idő alatt! Persze ehhez szükséged lesz sok-sok munkára és kitartásra, de a 30 napos kihívásunk segíthet Neked, hogy elindulj a tudatos tartalomgyártók útján!

2021 augusztusában egy olyan kihívást indítottunk útjára, amelynek közel félezer hazai kisvállalkozó volt aktív részese! Elképesztő elérések, interakciók, kiváló együttműködések, tudatosság és mindezek mellett a lelkes rendszeresség lett az ajándéka azoknak, akik végigcsinálták ezt az egyedülálló projektet.

Azóta is rengetegen érdeklődnek, hogy miként tudnák újra-, vagy most először megnézni a 30 nap anyagát, így rájuk gondolva is úgy döntöttünk, hogy mostantól elérhetővé tesszük. Mivel a kihívás egy igazi nyaralós hónap alatt készült, így 2 ország, 5 városából, tengerpartról, otthonról, a konyhából vagy épp az autóból láthatsz majd bejelentkezéseket. Ez egy igazi életszagú challenge, ami nem egy stúdióban, hanem a mindennapok forgatagában készült – pont úgy, ahogy Veled is zajlik az élet majd a 30 nap alatt.

Neked ajánljuk, ha

  • hiába kezdtél el posztolni a social media felületeidre, még mindig nem hozza a várva várt eredményt;
  • kissé kiábrándultál és besokalltál a közösségi média jelenlétből és szeretnél egy igazán nagy motivációs löketet kapni;
  • szeretnéd felpörgetni az online jelenléted és profi lenni a tartalomgyártásban!
  • szereted, ha egyben látod a teendőidet és kapsz hozzá egy remek segédletet is.

Mit tartalmaz a #zsolyachallenge pontosan?

1

Első blokk: Stratégia

Végig vezetünk Téged lépésről lépésre, hogyan készíts el egy online kommunikációs stratégiát. Megismerkedünk a vízió, misszió, USP, Buyer Persona, versenytárs elemzés, termékpiramis, értékesítési tölcsér fogalmakkal.

2

Második blokk: Social Media felületek

Ebben a blokkban kitérünk a konkrét SM felületekre, tippeket és javaslatokat kaptok a különböző platformokhoz (Facebook, LinkedIn, Instagram, és a TikTok-hoz is hozunk tudnivalókat).

3

Harmadik blokk: Idő, pénz, energia

Utolsó fejezetünkben, olyan ötletekkel, trükkökkel látunk el Téged, amiket, ha szorgalmasan követsz, akkor időt, pénzt és energiát spórolhatsz magadnak.

4

30 videó és egy szuper összefoglaló E-book

A videók mellé egy kiváló összefoglaló E-book-ot is kapsz, ahol rendszerezve, kattintható linkekkel, blogposztokkal, podcast-ekkel megtámogatott vonalvezető segíti a munkádat a 30 napon keresztül.

5

Social media feladatok

Nemcsak hasznos linkeket kapsz, hanem számos napon extra social media feladatokkal is megtámogatjuk az online jelenléted.

Intenzív egy hónap elé nézünk, viszont megéri belevágni és kicsit kilépni a komfortzónádból a vállalkozásod sikere érdekében!

Ha készen állsz a 30 napos kihívásunkra, akkor kattints, és nettó 9.900,- Ft-ért már a Tied is lehet az egész tudásanyag!

A #zsolyachallenge tudásanyag ára:  9900,- Ft + ÁFA

Siker

Gyakori kérdések

Visszanézhető a tananyag, ha már megvásároltam?

Igen! Annyiszor nézed vissza az anyagot, amennyiszer csak szeretnéd!

Van határideje meddig nézhetem meg a videós tananyagot?

Nincsen! Ha megvásároltad, de csak később van időd megnézni őket, egyáltalán nem baj, az már a Tied!

Muszáj 30 nap alatt teljesítenem?

Nem, szemben az „élő” kihívásokkal, itt magadnak szabod az ütemet. Mi azonban mégis azt mondjuk, hogy ha egyszer belevágtál, akkor ne húzd el nagyon, hiszen a lényeg épp a ritmus és a rendszeresség!

Kinek nem ajánljátok?

Elsősorban kisvállalkozóknak ideális az anyag, vagy bárkinek, aki szeretne egy szuper összeszedett tudást magának. Ha Te kevésbé élvezed a videós tartalmak fogyasztását, vagy profi marketinges szakember vagy, akkor nem biztos, hogy ez Neked való, de olvasd el a visszajelzéseket, segítsenek Neked azok a döntésben, akik már végigcsinálták velünk.

Ismerd meg ügyfeleink véleményét!

„Ebben a 30 napban nem csak a tudásomat gyarapította nagyon nagy mértékben, de a gondolkodásmódomat, a "marketingingmumushoz" való viszonyomat is megváltoztatta, és a személyiségemet is pozitívan formálta. A legjobbkor lépett az Életembe, és örökké hálás leszek neki! Engem megvett, az tuti!”

Németh Szilvia

„A 30 napos #zsolyachallenge -ben való részvétel az egyik legjobb döntés volt, amit meghozhattam az utóbbi időben. Hálás vagyok érte, hogy megtettem, hogy részt vettem, és azért a rengeteg munkáért, amit Orsi ebbe beletett. Hatalmas löketet adott, biztos, hogy lesz még folytatása.”

Kecskés Timi

„Annyira boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a kihívásra és, hogy részese lehetek! Imádok mindig fejlődni és a tudásszomjam csillapíthatatlan! Élvezetesek, értékesek és nagyon hasznosak a videók! A legnagyobb érték, amit eddig kaptam ebben a 13 napban az, hogy elkezdtem elhinni végre magamról, hogy én is szakértő vagyok, és ezt ki is merem mondani, kommunikálni az emberek felé! Ez eddig nehezemre esett! Köszönöm!”

Vida Gabriella

„a Zsolya Communication visszahozta az inspirációt a 30 napos kihívással, mivel könnyű és érthető tippeket és feladatokat javasol, így izgatottan vetettem bele magam a fejlődésbe. Köszönöm!”

Lena Menzel

Ilyen a #zsolyachallenge

Megjött a kedved? Akkor vágjunk is bele! Várunk Téged is szeretettel a #zsolyachallenge 30 napos kihívásában!

A #zsolyachallenge tudásanyag ára:  9900,- Ft + ÁFA

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérünk küld el a számlázási adataid a [email protected] email címre!