Zsolya Challenge 2023

„Nem az AI fogja elvenni a munkád, hanem azok a tudatos szakemberek, akik hamarabb megtanulják alkalmazni az AI nyújtotta megoldásokat.”

2023-ban is megtartottuk a Zsolya legsikeresebb online kihívását!

Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre a Zsolya Challenge, amelynek központi témája ezúttal a mesterséges intelligencia használata volt a vállalkozásunkban.
21 napon át 10 nagyszerű szakértő segítségével ismerhettük meg a különböző AI eszközöket, amelyek segítségével nem csak időt, pénzt és energiát spórolhatunk, de növelhetjük az eredményeinket is.

AZ AI-marketing már nem a jövő, hanem abszolút a jelen, ezért tudatos vállalkozóként Neked is fel kell vértezned magad a legújabb tudásanyaggal. De nem kell izgulni, ez a kihívás épp ebben segít Neked!

Hogy kiktől is tanulhatsz?

Zsófia Köllner, Linguina Nyelviskola (Hotel-INA Kft)

AI az oktatásban és tervezésben

Renáta Anna Bodó, Minden, ami Canva

AI és a Canva a kreatívok készítéséhez

Tamás Kőszegi, Mimicry Motions

AI a videós tartalomgyártásban

Marta Duchai – online review and Tripadvisor specialist

AI az értékelések és ügyfélvélemények kezelésében

Dessislava Dimitrova, AxxonSoft Hungary Kft.

AI a személyes márkaépítésben

Barbara Hajnerné dr. Horváth LL.M., HHB Consulting

Az AI használatának jogi keretei

Andrea Megyeri , Wolters Kluwer Hungary

AI a munkaerőpiacon

Balazs Cseh, Wolters Kluwer Hungary

AI termékfejlesztésben és ügyfélélményben

Csatos Erika, Álomjövő

AI a pénzügyi tervezésben és tudatosságban

Orsolya Szabó dr., MBA, Zsolya Communication

AI a szövegírásban

Neked ajánljuk a kihívást, ha

a Mesterséges Intelligencia használata Nálad eddig kizárólag a Chatgpt használatában merült ki;

szeretnél kb. 100 hasznos MI programot megismerni a szövegírástól a kreatív készítésén át akár az ügyfélvélemények fejlesztéséig;

szeretnél időt, pénzt és energiát spórolni, ezáltal pedig növelni a bevételeidet;

tisztában vagy vele, hogy ez a jövő és aki kimarad, lemarad;

Szeretnél kb. 15 órában mindent egy helyen megtalálni, ami nagyszerű alapokat adhat Neked a vállalkozásod fellendítéséhez.

Mi is tartalmaz a #zsolyachallenge pontosan?

1. Első blokk: az AI-ról általában

Az első blokkban betekintést nyerünk arra nézve, mi is az a Mesterséges Intelligencia, honnan indult és miért is van rá Neked is szükséged. Megtanuljuk, milyen skill-eket kell felszednünk, hogyan boldoguljunk a több ezer AI alapú program között és hogyan segítheti a tervezésünket.

2. Második blokk: AI a szövegírásban

Ebben a blokkban kitérünk azokra az AI programokra, amelyek segítenek Neked a tartalomgyártásban. Megtanuljuk, melyik programmal hogyan tudsz szöveget írni, mik azok a promptok és hogyan állíthatod össze a sajátjaidat. Bónuszként pedig megkapod a top20 prompt listánkat is.

3. Harmadik blokk: AI és a kreatívgyártás

Szakértőink segítségével megismerheted a képes és videós tartalomgyártást az AI segítségével. Megvizsgáljuk a legizgalmasabb programokat, amelyek segítségével akár másodpercek alatt készíthetsz videót egy blogposztból, képet egy új tartalmadhoz és ezzel új szintre emelheted a kommunikációdat. Bemutatjuk a Canva AI funkcióit, a Lumen5 használatát és egyéb kiváló AI megoldásokat.

4. Negyedik blokk: AI és a marketing egyéb aspektusai

Hogyan építs AI-ra énmárkát? Milyen egyéb területeken hasít majd a Mesterséges Intelligencia? Hogyan fordítsd az ügyfélélményed növelésére vagy épp milyen eszközökkel segíthet a hirdetéskezelésedben? Ebben a fejezetben ezekre a kérdésekre hozunk temérdek megoldást és eszközt.

5. Ötödik blokk: AI a pénzügyeinkben és használatának jogi keretei

Kié lesz a felhasználási joga az AI által generált szövegeknek, képeknek? Mikhez adunk hozzájárulást, amikor beregisztrálunk egy új programba? És kié a felelősség, ha hibás tartalmat gyárt nekünk a Mesterséges Intelligencia? Ezekről, ill. az AI támogatásáról a vállalkozásunk pénzügyeiben fogunk beszélgetni ebben az utolsó fejezetben.

6. 15 órányi tudásanyag és egy szuper összefoglaló E-book

A videók mellé egy kiváló összefoglaló E-book-ot is kapsz, ahol rendszerezve, kattintható linkekkel, blogposztokkal, útmutatókkal megtámogatott vonalvezető segíti a munkádat a 21 napon keresztül.

7. Social media feladatok

Nemcsak hasznos linkeket kapsz, hanem számos napon extra social media feladatokkal is megtámogatjuk az online jelenléted.

Intenzív három hét vár Rád, de az itt megszerzett tudással aztán órák százait spórolhatod majd meg!

Ha készen állsz a 21 napos kihívásunkra, akkor kattints, és nettó 39.900,- Ft-ért már a Tied is lehet az egész tudásanyag!

A #zsolyachallenge tudásanyag ára:  39.900,- Ft + ÁFA

Gyakori kérdések

Visszanézhető a tananyag, ha már megvásároltam?

Igen! Annyiszor nézed vissza az anyagot, amennyiszer csak szeretnéd!

Van határideje meddig nézhetem meg a videós tananyagot?

Nincsen! Ha megvásároltad, de csak később van időd megnézni őket, egyáltalán nem baj, az már a Tied!

Muszáj 21 nap alatt teljesítenem?

Nem, szemben az „élő” kihívásokkal, itt magadnak szabod az ütemet. Mi azonban mégis azt mondjuk, hogy ha egyszer belevágtál, akkor ne húzd el nagyon, hiszen a lényeg épp a ritmus és a rendszeresség!

Kinek nem ajánljátok?

Elsősorban kisvállalkozóknak és tartalomgyártóknak ideális az anyag, vagy bárkinek, aki szeretne egy szuper összeszedett tudást magának. Ha Te kevésbé élvezed a videós tartalmak fogyasztását, vagy profi marketinges szakember vagy, akkor nem biztos, hogy ez Neked való, de fordulj hozzánk bizalommal és megbeszéljük.

Szívesen olvasnál arról, hogy mennyire szerették a résztvevők a ZsolyaChallenge-et? Látogass el a Facebook oldalunkon a Vélemények menüpontra és valós visszajelzésekből tájékozódhatsz!