Kiemelnéd a posztjaidat vagy a cikkeidet a LinkedIn profilodon is? Szeretnéd megmutatni, hogy miben vagy a legjobb? Fel szeretnéd hívni a figyelmet a saját honlapodra is? 

Októberben a LinkedIn legújabb funkcióját, a Feature-t mutatjuk be. Állandó vendégszerzőnk, dr. Temesvári Orsolya bejegyzéséből kiderül, hogyan használhatod ki a legjobban ezt az új funkciót.

 

Mi az a LinkedIn Feature?

 

A LinkedIn Feature egy olyan kiemelt rész a profilodon, amely lehetővé teszi, hogy megmutasd a vállalkozásod legsikeresebb részeit. Ez egy remek lehetőség, hogy a profilod látogatói egy pillantás alatt megismerjék legfontosabb készségeidet és tapasztalataidat.

 

 

Szabadúszók vagy kisvállalkozások számára különösen fontos ez az új funkció, ugyanis lehetőséget teremt arra, hogy többet ossz meg a szolgáltatásaidról azáltal, hogy munkádat közvetlenül a LinkedIn profilodon keresztül is megmutathatod.

 

Emelj ki bármit, ami Te vagy

 

 

A LinkedIn Feature a profilod leglátványosabb részén, a bemutatkozó rész (About) alatt, a tevékenységek listáját (Activity) megelőzően szerepel. Segítségével megmutathatod, hogy miben vagy a legjobb.

 

  • Kiemelheted legtöbb megtekintést elért posztjaidat vagy azokat a posztokat, amiket megosztottál.
  • Ha hírlevelet vagy cikksorozatot írsz, a legújabb darabokat érdemes kiemelni.
  • Ne felejtsd ki a sorból a vállalkozásod honlapját vagy azt az oldalt sem, ahol cikkeid, publikációid gyűjteménye található (pl. Linktree profil).
  • Ha a kreatív területen dolgozol, érdemes a munkáidról készült fényképeket is megosztanod a Feature-ben.

 

Így állítsd be a LinkedIn Feature-t

 

Ahhoz, hogy teljes legyen a profilod, javasoljuk, hogy mindenképpen tölts fel néhány posztot vagy linket a LinkedIn Feature-be. Ehhez nem kell mást tenned, csak kiválasztani a megfelelő posztot a tevékenységlistából és a csillag ikonnal ellátott Feature gombra kattintva hozzá is tudod adni a listához.

Lehetőséged van megváltoztatni az egyes posztok sorrendjét, illetve bármikor eltávolíthatod őket a LinkedIn Feature-ből.

Te is használod a LinkedIn Feature-t? Nem? Tudtad, hogy a Zsolya Communication szolgáltatásai közé tartozik, hogy elkészíti a teljes profilod, vagy véleményezi a már meglévőt? 

Ha szeretenéd kihasználni a profilodban rejlő lehetőséget és ehhez támogatásra van szükséged, csapatunk örömmel áll rendelkezésedre. Fordulj hozzánk bizalommal a [email protected] e-mail címen vagy foglalj időpontot weboldalunkon!