“Így kampányolj jól!” VIDEÓS KURZUS

Régóta próbálkozol kitörni az alacsony organikus elérések gyűrűjéből, de nem tudod, hogy kezdj hozzá?

Indítottál már kampányokat, de nem hozták a kívánt eredményt?

Esetleg szemezel már egy ideje azzal, hogy mélyebben is megismerd a Facebook/Instagram kampányok világát, de jó lenne, ha valaki segítene a beállításokkal?

Tanulj velünk! A tananyag 29.900 Ft + ÁFA-ért a Tied lehet!

Mit tartalmaz a tréning?

Az „Így kampányolj jól!” – Zsolya alapfokú kapmánymenedzsment kurzus egészen az alapoktól ismerteti meg Veled a Facebook és Instagram kampányok legfontosabb tudnivalóit.

1

Mire jók a kampányok?

Átbeszéljük, hogy mire jók a fizetett kampányok, hogyan működnek és mit várhatsz el tőlük!

2

Hirdetéskezelő az alapoktól

Megnézzük, hol találod a hirdetéskezelőt és hogy milyen beállításokra figyelj már a kezdetektől!

3

Mi a Te marketing célod

Megismertetjük Veled az egyes kampánycélokat, hogy tudd, mikor milyen típusú kampányra van szükséged! Miért fontos az eredmények szempontjából, hogy meghatározd a maketing célt?

4

Hogyan hozd létre a különböző kampánytípusokat?

Három külön fejezetet szenteltünk annak, hogy lépésről lépésre megmutassuk Neked, hogyan állítsd be az oldalkedvelés, a posztaktivitás vagy a forgalomterelő kampányt!

5

Mitől lesznek valóban sikeresek a kampányaid

Elárulom azt is, mire van szükséged ezen felül ahhoz, hogy a kampányaid valóban sikeresek legyenek és hogyan támogasd meg a kampányaidat?

Szeretnél kitűnni a kampányaiddal? Valóban lojális és minőségi bázist szeretnél? Fontos tartalmad van, amit szeretnél minél szélesebb közönséghez eljuttatni? Akkor ez a tréning Neked készült! Kezdd el a tanulást!
Rendeld meg most 29.900 Ft + ÁFA-ért!

Siker

A Zsolya alapfokú kampánymenedzsment

kurzust követően számíthatsz arra, hogy

✓ végre érteni fogod, mire jó a hirdetéskezelő és még meg is szereted

 ✓ a hirdetéseid valóban eljutnak azokhoz, akiket szeretnél megszólítani

✓nem csak égeted a pénzed, hanem elkezdhetsz bevételt is generálni a hirdetéseidből

✓ egyre többen fogják megismerni a márkád és követni az oldalad

  ✓ nem csupán néhány lájk fog érkezni a posztjaidra, hanem beindul az aktivitás

    ✓ minőségi tartalmad széles körben fogják olvasni

 ✓ kedvet kapsz még jobban elmélyülni a kampánymenedzsment világában!

Gyakori kérdések

Néha állítok be hirdetéseket, de úgy érzem, csak elégetett pénz. Van ennek egyáltalán értelme?

Nagyon is! A jól beállított és az értékesítési kurzusodba megfelelően beépített hirdetések csodákra képesek, sokszoros megtérülési rátávával.

Legtöbbször az a hiba, hogy a felhasználó nincs tisztában azzal, melyik hirdetési típus mire jó (hiszen a posztkiemelésen túl még több mint 10 verzió van, ami segíthet a céljaid elérésében!), nem határoz meg célokat és nem annak megfelelően választja ki a hirdetés típusát, nem ismeri a célközönségét és nem jártas a hirdetéskezelő használatában. Ezeket mind részletesen átbeszéljük a kurzus alatt.

Mennyire kell technikai tudás a hirdetésekhez?

Ehhez az alapfokú kurzushoz nem kell technikai tudás, itt elsősorban a márkaismertség növelését célzó hirdetéseket beszéljük át. Az értékesítést célzó hirdetések esetében (pl. konverziós és remarketing kampány) már kellenek bizonyos beállítások az oldaladon is, de ezekben tud a webesed a segítségedre lenni. Szóval, bátran vágj bele a kurzusba akkor is, ha nem vagy egy „tech-person”.

Nincsenek erre százezreim. Akkor is van értelme hirdetésekkel bajlódnom?

Igen, abszolút. Sokszor még sok tízezer sem kell, sokkal inkább a célközönséged és a hirdetéskezelő ismerete, egy jó kreatív és persze a megfelelő stratégia. Ha ezek megvannak, gyorsan és jó ár-érték arányban fogod elérni a céljaid.

És ne feledd! Manapság csupán az organikus posztokra támaszkodni teljesen hiábavaló. A minőségi posztok és a jól beállított hirdetések egymást támogatva képesek eljuttatni az üzenetedet a célközönségednek.

Visszanézhető a tananyag, ha már megvásároltam?

Igen! Annyiszor nézed vissza az anyagot, amennyiszer csak szeretnéd!

Van határideje meddig nézhetem meg a videós tananyagot?

Nincsen! Ha megvásároltad, de csak később van időd megnézni őket, egyáltalán nem baj, az már a Tied!

„A webinár is szuper volt: gyakorlatias, megfelelő ismeretanyaggal ahhoz, hogy az ember ne csak vakon hirdessen 🙂 Köszi szépen Orsi! Örülök, hogy megismerhettelek! 🙂”

/Gárdosi Krisztina/

„Zsolya "Így kampányolj jól!' webinárját vásároltam meg és nem csalódtam! Korábban is hirdettem a Facebook-on, sajnos nem túl eredményesen. Ez a webinár helyre tette az alapokat. Most új hirdetési fiókból, tudatosan tudom indítani a kampányaimat. Mivel alap szintű kurzus, olyanoknak ajánlom, akik még egyáltalán nem ismerik a Facebook hirdetési felületét, vagy - akárcsak én - minden előismeret nélkül kezdtek neki a hirdetésnek és nem azt az eredményt kapták, amire számítottak. Nagyon informatív, jól követhető, nem túl hosszú, nincsenek benne felesleges mellékvágányok és Orsi előadói stílusa is nagyon kellemes. Szóval szeretettel ajánlom és már várom a haladó tematikájú programot is!”

/Szabó Réka Kata/

Ügyfeleinktől