„Így építs jól közösséget!” VIDEÓS KURZUS

Miért van az, hogy némelyeknek több tízezres, százezres bázisuk van, mégis teljesen inaktív a közösségük? Miért tud jó megélhetést biztosítani egyeseknek egy csupán néhány százas/ezres követői bázis? Hogy lehet, hogy néhányakat állandóan ajánlanak a követői, mások oldalán vagy csoportjában pedig alig van 1-2 reakció?

Egy márka, legyen az személyes, vagy céges, mit sem ér lojális és elhivatott bázis nélkül. Ezért is nagyon fontos, hogy valódi, minőségi követőid legyenek!

Ha szeretnél Te is ilyen bázist kiépíteni, írj nekünk és máris a Tied lehet a videós tananyag 21.900 Ft + ÁFA-ért!

AZT PÉLDÁUL TUDTAD, HOGY:

Akár 6000 csoportnak is a tagja lehetsz Facebook-on és 100-nak LinkedIn-en?

Gondoltad volna, hogy 10 milliónál is több Facebook csoport létezik már, amelyet havonta közel másfél milliárdan használnak? 

Vajon miért ilyen népszerűek az egyes közösségek?  

Egy erős, stabil közösség képes inspirálni, a híred vinni, ajánlások útján új ügyfeleket generálni Neked, aktivitásával pedig támogatni az értékesítésed.

Tegyük együtt élővé a márkádat, pörgessük fel közösen a bázisodat és a webinar segítségével azt is megtanulhatod, hogyan tudsz minőségi közösséget létrehozni, amely bevételt generál Neked.

Összefoglaltuk mi mindent tartalmaz a tananyag:

1

Miért fontos, hogy közösséget építs

Általánosságban átbeszéljük miért fontos minden vállalkozónak, hogy egy stabil bázissal rendelkezzen!

2

Oldalbázis növelés

A különböző felületeken mit kell tudnod ahhoz, hogy mielőbb releváns bázist tudj felépíteni, és miért eredményesebb a jó targetálás a hatalmas követői bázisnál?

3

Facebook csoportok és típusai

Milyen típusú csoportot vagy csoportokat hozz létre? Hogyan segítsd a csoportjaid láthatóságát?

4

A LinkedIn csoportok és típusai

Megmutatjuk Neked a LinkedIn felületen is, hogyan hozhatsz létre csoportokat!

5

Hogyan hozhat Neked bevételt egy erős bázis

Hogyan legyen nem csak lojális a követői bázisod, de aktív és elhivatott is a vállalkozásod irányában? Miként legyen konverziód és ezáltal bevételed a csoportodból?

Ha fontos Neked, hogy releváns bázist építs és ne csak üres számok, ismeretlen profilok legyenek a márkád mögött, akkor ezt a webinart hasznosnak fogod találni!

Ismerd meg a közösséged, építsd tudatosan és élvezd az aktivitásból származó bevételedet!

A tananyag ára: 21.900 Ft + ÁFA

Gyakori kérdések

Van már egy csoportom, de nem nagyon akar berobbanni. Választ kaphatok arra, mi a konkrét probléma?

A kurzusban rengeteg aktivitást serkentő tippet találsz majd, amelyek használatával látványos változást érhetsz el. Annak érdekében, hogy teljesen alaposan fel tudjuk tárni, a Te esetedben mi lehet az ok, mindenképp javasoljuk az egyéni konzultációt is.

Van egy csoportom, de oda csak ingyenes tartalmakat teszek közzé. Hogy lesz ebből bevételem?

A kurzusban van egy külön fejezet erre vonatkozóan, ahol saját és mások példáját is hozom annak érdekében, hogy Te is bevételt tudj generálni a közösségedből.

Van oldalam és csoportom is. Hova milyen tartalmat kell posztolnom?

Erre vonatkozóan is kapsz támpontot a kurzusban. Eláruljuk a tartalom szintezés lényegét és egyéb hasznos tippeket is kaphatsz annak érdekében, hogy ne feleslegesen duplikálj.

Visszanézhető a tananyag, ha már megvásároltam?

Igen! Annyiszor nézed vissza az anyagot, amennyiszer csak szeretnéd!

Van határideje meddig nézhetem meg a videós tananyagot?

Nincsen! Ha megvásároltad, de csak később van időd megnézni őket, egyáltalán nem baj, az már a Tied!

„Nemrég fejeztem be az Így építs jól közösséget! webinart, ami egy nagy adag löketet és rengeteg jó ötletet adott arra nézve, hogy hogyan építgessem az éppen elindított csoportomat. Orsi webinarja tömör, mindig a lényegre szorítkozik, rövid idő alatt ad át értékes tudást, ezért is olyan hatékony! Az benne a zseniális, hogy rengeteg dolgot mond, ami triviálisnak hangzik külön-külön, aztán egyszer csak jön egy "AAHA!" érzés, hogy ezt így is lehet csinálni 😃 Csak ajánlani tudom!”

/Miklós Kata/

Ügyfeleinktől