“Így építs jól közösséget!” WEBINAR

Miért van az, hogy némelyeknek több tízezres, százezres bázisuk van, mégis teljesen inaktív a közösségük? Miért tud jó megélhetést biztosítani egyeseknek egy csupán néhány százas/ezres követői bázis? Hogy lehet, hogy néhányakat állandóan ajánlanak a követői, mások oldalán vagy csoportjában pedig alig van 1-2 reakció?

 

Egy márka, legyen az személyes, vagy céges, mit sem ér lojális és elhivatott bázis nélkül. Ezért is nagyon fontos, hogy valódi, minőségi követőid legyenek!

AZT PÉLDÁUL TUDTAD, HOGY:

Akár 6000 csoportnak is a tagja lehetsz Facebook-on és 100-nak LinkedIn-en?

Gondoltad volna, hogy 10 milliónál is több Facebook csoport létezik már, amelyet havonta közel másfél milliárdan használnak? 

Vajon miért ilyen népszerűek az egyes közösségek?  

Egy erős, stabil közösség képes inspirálni, a híred vinni, ajánlások útján új ügyfeleket generálni Neked, aktivitásával pedig támogatni az értékesítésed.

Tegyük együtt élővé a márkádat, pörgessük fel közösen a bázisodat és a webinar segítségével azt is megtanulhatod, hogyan tudsz minőségi közösséget létrehozni, amely bevételt generál Neked.

A webinár ára 21.900,- Ft.

 

Ebben a kurzusban megtanulhatod, hogy

1

Melyik felületen mit kell tudnod ahhoz, hogy mielőbb releváns bázist tudj felépíteni

2

Miért lehetnek hasznosak Neked és a vállalkozásodnak a csoportok és mik a legfontosabb tudnivalók a Facebook és LinkedIn csoportok esetében (azaz milyen típusú csoport való Neked)

3

Melyek a legfontosabb beállítások és technikai tudnivalók

4

Milyen típusú tartalmakat érdemes a különböző közösségek számára létrehoznod, hogy az valóban hasznos és érdekes legyen

5

Miként legyen konverziód és ezáltal bevételed a csoportodból

6

Egyéb fontos tudnivaló az aktív és elhivatott közösséged kiépítéséhez

Ha fontos Neked, hogy releváns bázist építs és ne csak üres számok, ismeretlen profilok legyenek a márkád mögött, akkor ezt a webinart hasznosnak fogod találni!

Ismerd meg a közösséged, építsd tudatosan és élvezd az aktivitásból származó bevételedet!

Siker